[PS4]二手遊戲買賣區 8 誤中1001 歡迎騎劫 明買明賣

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
fallout4 有人放200都on9啦

買數位算啦

全新 人中6 未開封

Telegram: https://t.me/lchlucas

全新 人中6 未開封
$250

Telegram: https://t.me/lchlucas

打漏自膠

仁王 $300
horizon $320

Tg: edwintam

God Eater Resurrection 中文版 $160
Metal Gear V 幻痛 中文版 $160

Telegram: ricky_0521

呢度的確有人當人水魚咁既價放
前幾頁都有人講過收人咁貴
差個幾十蚊點解我唔去買一手?

上個post我有講過 之後比人吠

正如你有條件既都想揀個處女做老婆啦
何況所謂二手game你估你肯定係第二手收?

買野貨比三家,唔格價做水魚,真係無得怨人
Btw gta1手先270-290,2手個價都可以250

我都想講lee 個, 兩年前(大約)我300買翻黎放$250....到今日都仲係250. 昨日出MK 見到全新都係$268(幾間都係) ,點解仲有咁多人放$250?仲要爭住要咁?玩過特別貴?

人中6都一鳩樣
全新300都唔洗,呢度同連登個二手game網都有好多人放250

咁300放250都唔算過份,我講緊係全新同二手相差$18 ...兩年前同今日都仲放同價。 由高登到連登,我都有玩開二手,近半年係度就真係睇多過買game ...反正全新同lee 度買二首都差唔多,仲要約出黎交收

我想話今日放工去灣仔地下間藍店horizon zero dawn 賣$369.....lee 度大把人放緊$370, lee 個係玩法?二手貴過全新?你會插我自由交易一個願買一個願賣,fine.....我只係覺得,唔該大家有時間可以行下街唔好做水魚lo

人地有原則 唔想蝕果幾廿蚊咪上嚟博下有冇水魚囉
上次見有人畢邦放200 問一問原來係冇dlc 當堂嚇一跳
收bf1 200(2隻)

Tg:hey yo

人中之龍6 中文版 250$

血緣詛咒 中文版 120$

兩隻要哂 $320

TG : Miche_28

油尖旺交收

上個post我有講過 之後比人吠

我都想講lee 個, 兩年前(大約)我300買翻黎放$250....到今日都仲係250. 昨日出MK 見到全新都係$268(幾間都係) ,點解仲有咁多人放$250?仲要爭住要咁?玩過特別貴?

人中6都一鳩樣
全新300都唔洗,呢度同連登個二手game網都有好多人放250

咁300放250都唔算過份,我講緊係全新同二手相差$18 ...兩年前同今日都仲放同價。 由高登到連登,我都有玩開二手,近半年係度就真係睇多過買game ...反正全新同lee 度買二首都差唔多,仲要約出黎交收

我想話今日放工去灣仔地下間藍店horizon zero dawn 賣$369.....lee 度大把人放緊$370, lee 個係玩法?二手貴過全新?你會插我自由交易一個願買一個願賣,fine.....我只係覺得,唔該大家有時間可以行下街唔好做水魚lo

咪撚係到吹水啦 依到買賣post 唔係比你係到討論搵水魚

人中6都一鳩樣

咪撚係到吹水啦 依到買賣post 唔係比你係到討論搵水魚

咪撚係到搵水魚啦 依到討論區 唔係比你係到買賣搵水魚

都幾百搭

仁王 無code $330
Battlefield 1 $ 230
Watch Dogs 2 $220
偶像大師 白金星光 $300
荃灣線交收
email: fortuna7993@gmail.com
收ps4
數碼暴龍next order 中文 330
Horizon zero dawn 中文 300
Last gardian 中文 250

辦公時段: 紅磡
收工時段: 東鐵線/九龍塘至藍田

Tg: KHgamer

巴打 search唔到你

rise of tomb raider中文$250

最好屯元天or上水
TG: Jimmycks
放 horizon $350

tg : dandan19
【放】

數碼寶貝 網絡物語 中文 無曲 200

GTAV 港版 連地圖 中文 250不議

【收】

英雄集結I 中文 100

Tomb Raider Definitive Edition 中文 100
Uncharted Collection 中文 100
AC Ezio Collection 180

Choi Hung / Kowloon Bay Station
Tele: kittw520

TG 搵唔到你

https://t.me/gordontictic

巴打 search唔到你

https://t.me/riverryu
Here is my tg link
Thx
收ps4

Horizon zero dawn 中文 300

辦公時段: 紅磡
收工時段: 東鐵線/九龍塘至藍田

Tg: KHgamer
放 ps4
far cry 4 $100
tg donewithwell

機戰v 中文版 冇code 有鎖匙扣 $360

最好東鐵沿線交收 可議
TG:KLSF7
原價收黑盒版
HORIZON ZERO DAWN
TG: Magickarp

Mafia3 $180
Watch dog2 $220
Tg: guskbb
最好屯天元交收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞