[PS4]二手遊戲買賣區 8 誤中1001 歡迎騎劫 明買明賣

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
[收]

海賊無雙3 中文 $230
機戰V 中文 $370

紅綠線交收

tg : Naignuoyo

數碼暴龍NEXT ORDER 中文$330 日文$300
機戰V日版文 $330

屯元天交收 有意請EMAIL我
arsjw100101@gmail.com

仁王 300
horizon 350
人中0 240
GTA V 240

tg: chk2003
放horizon zero dawn中文 $360
西鐵/荃灣線交收

tg: ZZZZZGUN
其實個二手價係點set?
舊game應該係一手既價再平$100?

你覺得值幾多就幾多
冇準則

上fb谷睇 不過果到多數平過呢到 衰在多人搶

初音 Project DIVA - X HD 中文版
TG: ps4go

你覺得值幾多就幾多
冇準則

呢度的確有人當人水魚咁既價放
前幾頁都有人講過收人咁貴
差個幾十蚊點解我唔去買一手?

你覺得值幾多就幾多
冇準則

上個post我有講過 之後比人吠

batman back to arkham arkham asylum 130
for honor連code 250

巫師3 年度中文 250
藍線交收
tg:japjap1019
放battlefield 1 $230
有意tg傾
tg chriskobb

放battlefield 1 $230
觀塘線交收 有意tg傾
tg chriskobb
放digimon world next order $350
天屯元交收
telegram: fucjk
收ps4
數碼暴龍next order 中文 330
Horizon zero dawn 中文 300

辦公時段: 紅磡
收工時段: 東鐵線/九龍塘至藍田

Tg: KHgamer

你覺得值幾多就幾多
冇準則

正如你有條件既都想揀個處女做老婆啦
何況所謂二手game你估你肯定係第二手收?

你覺得值幾多就幾多
冇準則

買野貨比三家,唔格價做水魚,真係無得怨人
Btw gta1手先270-290,2手個價都可以250
收ps4
數碼暴龍next order 中文 330
Horizon zero dawn 中文 300
Last gardian 中文 250

辦公時段: 紅磡
收工時段: 東鐵線/九龍塘至藍田

Tg: KHgamer

龍珠xenoverse2 中文240
FIFA17 190

有既話價錢可再傾
TG: shfan118

你覺得值幾多就幾多
冇準則

冇怨人
只係話呢個平台比人搵水魚咁解
睇多幾個地方實有著數

你覺得值幾多就幾多
冇準則

我都想講lee 個, 兩年前(大約)我300買翻黎放$250....到今日都仲係250. 昨日出MK 見到全新都係$268(幾間都係) ,點解仲有咁多人放$250?仲要爭住要咁?玩過特別貴?

Last of us remastered 中文版 $150
Witcher 3 年度中文版 $ 250

西鐵線

tg: addqro

你覺得值幾多就幾多
冇準則

我都想講lee 個, 兩年前(大約)我300買翻黎放$250....到今日都仲係250. 昨日出MK 見到全新都係$268(幾間都係) ,點解仲有咁多人放$250?仲要爭住要咁?玩過特別貴?

人中6都一鳩樣
全新300都唔洗,呢度同連登個二手game網都有好多人放250

數碼暴龍 next order 中文 有code 350

東鐵線/九龍塘MTR
Tg:mingxxcxx

人中6都一鳩樣
全新300都唔洗,呢度同連登個二手game網都有好多人放250

咁300放250都唔算過份,我講緊係全新同二手相差$18 ...兩年前同今日都仲放同價。 由高登到連登,我都有玩開二手,近半年係度就真係睇多過買game ...反正全新同lee 度買二首都差唔多,仲要約出黎交收

我想話今日放工去灣仔地下間藍店horizon zero dawn 賣$369.....lee 度大把人放緊$370, lee 個係玩法?二手貴過全新?你會插我自由交易一個願買一個願賣,fine.....我只係覺得,唔該大家有時間可以行下街唔好做水魚lo
放GHOST RECON WILDLANDS 有CODE有袋 $300
紫色交收
fallout4 有人放200都on9啦
放 The last of us $150
The order 1886 $90
Uncharted collection $170

收 人中6 $220

tg: GentlemanCLA

搵唔到你TG...想要the last of us
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞