【賀佢老母】Donald Trump都發功賀支共老母!

210 回覆
1324 Like 6 Dislike
係咪del咗?點解搵唔返嘅?
如果10月1 過唔到港島?照出 !

九龍新界人搭車前可以o係自己區報多d 警,然後可以去尖沙咀旅遊區邊行邊睇邊tweet邊篤灰:

報警:違泊,水貨(睇到可能藏有攻擊性武器), 商鋪阻街,阿伯聚賭,中年人爭執("阿sir, 我懷疑係暴徒,隔離仲有d 年青人睇水好似想搞事"), 大媽聚集
多d報警,警力就要花多d, 唔同階層唔同區o既人,包括藍C,都會感受到警暴,引警察同多d唔同人爭執)

去到市區,睇下邊度有狗埋伏,因為有d 手足o係港島撤o既時候一定經過紅磡尖咀呢d 重要地方,要提醒甚至用方法幫佢地掩護;

twitter話俾西人知中國國慶令香港商場要關閉,普通人出唔到家,旅客無得玩,香港同北京睇齊,勸佢地撤資撤僑;

o係遊客旁邊出口術/同佢地傾計,一齊抱怨警察擾民;

篤灰:

搵晒以下o既人著黑衫相(或撕紙=拎文宣出黎貼) ,send 俾梁振英/hkleaks, 另外將呢班人o既whatsapp 對話,facebook 言論俾歐美澳加移民入境部門,加多句話尊重言論自由,但政1應該alert 佢地,因為佢地同中共部門好接近:
黑警、藍絲舊同學及親戚,長輩父母whatsapp 同 wechat group藍絲,藍絲大陸同事,藍絲大陸同學 (對大陸人可以舉報埋國家舉報平台 12339.gov.cn )

我知有d人過唔到自己心理關口,唔想將親戚供出黎,但你諗下藍絲同黑警係香港特權階級,唯有將佢地兩面篤灰,斷其後路,感受下自己支持o既白色恐怖,先可以制止佢地作惡。

記得唔准死,留命同朋友家人戰友相見
Push
有美國支持下先有動力打落去...
只靠香港人賣港利益個性晨早輸左
撚狗大師
happy birthday and fuck you
賀佢老母
美國佬都落場!大家認為自己應該點做!
https://twitter.com/SolomonYue/status/1178741932974952449?s=08
我地近戰缺少一樣可以用黎反擊既嘢
https://lih.kg/1607378
串得好
咁先係trump
諗起obama呢條黑奴真係火🖕
trump先係一流的政治家🇺🇸🇭🇰
一代撚狗高手
遮骨造箭,丫义彈射,射程十米,水馬陣內,
黑狗開槍,用箭還撃,以武制暴,若然繼續,
磨尖遮骨,遮骨有坑,快速放血,切勿使用!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞