【賀佢老母】Donald Trump都發功賀支共老母!

210 回覆
1324 Like 6 Dislike
人地緊係唔聲唔聲用trade war搞死你
我諗起佢撚狗mode講呢句"happy birthday China"嘅畫面
G20 眾籌團隊【十 • 一國殤 |賀佢老母 】Campaign 上線喇
團隊釋出20秒teaser video 作為賀禮~~請大家幫推~~
既然老母咁想上trend, 咁大家一於上twitter推爆 #GoodMourningCCP #NotMyNationalDay

https://www.youtube.com/watch?v=lpxUQubC3Cw
笑到
侵侵
chosen one 撚狗
成班共狗 不學無術想同侵仔鬥
又撚狗

人地老侵踏遍美國黑暗商界70年,習近平憑咩同人打?

封頂公會會長 vs 小圈毒撚隊長
人地呢啲先高招
講得好,直頭可以做埋文宣同口號

We are winning, and we will win
隊個咪比佢唱happy birthday to me啦
well say
Trump: 等我送份大禮比你慢慢嘆
Thank you President Trump
多謝自己做乜鳩
https://www.facebook.com/DonaldTrump/posts/10163227701160725

入去放低個LIKE 支持下是常識吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞