印尼駐香港總領事館:要求香港對印尼公民中彈進行進一步調查

646 回覆
3081 Like 4 Dislike
支持印尼停發外傭來港
失望都冇計,佢哋好多人成日都嘲諷自己嘅政府,因為有啲嘢真係太爛。 其實而家傷到外國公民, 對香港政府多多少少都有壓力,最重要可能美國同埋英國都會報道變成世界新聞, 但就真係唔好旨意印尼政府, 佢哋同香港同埋中國嘅關係都幾好, 因為印尼都好靠呢兩個地方, 有利用價值, 個政府可能都係發表下一兩句就算數, 佢而家自身都難保,本身西巴布亞已經亂, 最近又有學運, 而且喺幾個大島嘅城市爆發, 再加上最近馬魯古大地震引發海嘯, 蘇門答臘島同埋加里曼丹道有發生咗大型嘅火災, 搞到四周圍空氣混濁, 影響埋馬來西亞同埋新加坡, 反對派又等緊時機 , 極端宗教派又等緊機會,可能真係會放棄呢位公民。
push
push

屌你老母呀死黑警
排華
中產 + 排華戰線
#專業防暴懲教署職員教路 #太重要請廣傳
你班勇武手足,同我聽住
有部份前線手足認識我地
之前幾場戰役我地合作過,
最初有人以為我地係鬼,詳細唔多講,
我地係一班受過專業防暴訓練懲教署職員,
之前已經係現場教過大家,如何組織防線同攻擊防暴,
之前都有唔少進步,但今日我地冇出現,你地表現太差,中要咁多比人拉,我好心痛..
我地人手有限,身份問題,冇可能次次出現,我係度比些少資訊大家,希望大家務必share同發輝得好D

1. 速龍都係人,佢地咩住咁重裝備同蒙面先至令信心大增,但大家留意下佢地人手一定唔夠手足多,只要大家穩固防線,只要佢地一跑出嚟,手足唔走向前攻,先用人火同磚頭攻,再快速向前推進, 趁機會足幾個差人抬去自己方向,呢個時候繼續用磚頭攻擊,同時向差人方向口射洗潔精地下,務別令佢地仆街,最重要立即除佢哋面具,之後私了..佢地以後就會驚..

2. 佩槍唔係向上蚊,而係向內45度角向前推,大家明點做

3. 如果執到警槍,同佢地玩過遊戲,逐粒子彈唔小心跌落坑渠,洗手間,包保玩殘佢地...

4. 咁黑仔有狗用槍指你,可行情況試下用1秒用長竹,或雨傘打佢手同向上..

5. 如果打狗,唔該搵手足集中打腳,上半身有盾牌你打係冇用,要傷腳同關節先有足,以上除左增強攻擊同防護能力之外,就係要令到狗驚,你要記住佢地都係人,唔係超人...

6. 哨兵必須去遠少少,手足唔好集足一個地方,必須快速移動,不停向唔同地方攻擊,切斷差人增援,攻擊完立即走人,玩殘班狗..

7. 盡量引班狗去橋下,用高空方式攻擊..

最後10.1見,大家努力

一班CSD職員上
想睇黑警天靈蓋吊吊揈~
推爆
LM
學下「落後」國家印尼啦日已落屌你老母
https://youtu.be/5f1wn7WZBv0

呢條黑警一定拎黎際旗
想睇,應該係依家唯一樂趣
印尼打鳩香港啦
你班無學識既黑警 就最好射多幾個外國人
印尼唔做返啲野 港共絕對唔會理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞