琴晚粉嶺站有人喺天橋俾人推落去

754 回覆
897 Like 26 Dislike
係囉屌
如果係巴打 快啲練大隻啦
唔洗講
日日召喚神獸
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭萬5
成班都係屌拍片既唔幫手 冇人屌掉人落橋嗰個
影住唔幫手on撚9
睇返條片,拍片人有出聲製止,如果冇人拍梗片個靚仔應該已經畀個藍屍推咗落橋。
痴撚線 有人比人掟落街 仲咁冷靜 “喂唔好亂黎

如果佢真係比人掟落街 拍片條友係累撚死佢
大陸教育出來的人一啲歡欣和幽默感都無,剩係識貪污,下下板起塊面都好L認真同人鬥爭,你見啲大陸癈老個咀臉個個都唔知點解好L愁,可能成世做盡噁心壞事,一開聲就怨天怨地,見到想走開,好L噁心。
相對好多西方人器量大,好愛護下一代,言論十分自由,總統可以開玩笑,而且與民同樂,獨立也可以公投,西方老人家好寛容,亦好注重個人格修養和優雅,充滿愛心和道德。
推到起底
黑衣推白衣?
唔還拖係岸鳩 點忍到
推到起底
大叫救命、謀殺
休班警?
香港人係咁

唔知點解好鍾意拍片都唔幫手
白衫真係好撚弱俾人掉落街都唔嬲
同樣地點跌落去係會死
企圖謀殺
癡撚線簡直 無神獸至少都要阻止
起佢底啦
唔好一味屌
先唔講樓主只係第二度搵片黎睇
現場點都要有人幫手拍片架嘛大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞