琴晚粉嶺站有人喺天橋俾人推落去

754 回覆
897 Like 26 Dislike
話明同朋友一齊 佢推你落街 你兩個就打撚柒佢啦
我係影片主人既朋友.我真係死撚佢算...唔係第一時間制定.仲拍片?DKLM
一睇就知左膠黎岩嫁啦..用愛與和平和理性去感化佢/制止就岩
有得搶道德高地鬧人爽
即刻咩都唔睇狗沖鬧人先
講真, 呢d 呀叔跑兩跑都冇力啦
推,殺人犯
屌自己友=/=唔團結
係唔團結我洗撚理佢2個有幾廢咩
隊友做得唔好唔係由佢呀

我唔係住附近深夜組唔到隊
屌係現場自己拍片條友大叫叫人幫手都得掛
好彩夠肥
阿叔唔夠力先扔唔到
畀著瘦柴已經
你係比人推果個你會點啊on9 拍片幫你捉到佢坐監點 你條命仲有?on9
我都唔明有乜撚嘢好問,對呢啲撕紙眼鏡仔,行埋去Hit and run拆咗佢副眼鏡飛落街,你睇吓佢得閒執返眼鏡定追你
推到起底
企圖謀殺
事實係好多人仲諗住等人獅鳥幫手 咁樣恰到上心口都可以唔還拖 我就唔信2個人會唔夠抽
冇開拖既覺悟做咩要理撕紙狗, 講左幾個月撕一貼百啦
宜家有update話對家總共3人
段片邊個話無用?有樣可以慢慢玩

連登班分化撚真係
鶳呢??
我真係要屌撚柒呢兩條友
做左個極差既示範

人數不足下主動上前挑機,
又唔做好打交既準備
(2vs1,不過實際加埋都唔夠一個惡人打)

拍片果個都唔知影緊乜鳩,
影空氣定影緊隻鬼?
朋友就黎比人掟落街先衝前
你知唔知你比撚掟落街/棍扑死撚左 條友都唔會有後果??

主動𢭃人,比人兇返轉頭即刻示弱,
死雞咁款,
喂屌你無料就咪撚𢭃鳩人啦
D狗仔都夠疊馬、齊裝先敢𢭃你
無優勢係好少主動出擊
你得2條孱仔(冇諗住打)仲要撩鳩人

近距離接觸撕紙狗,
係唔應該同佢慢慢講道理的
佢識講道理就唔會撕紙
撕得紙就代表佢係低等動物
唔可以用正常人價值觀看待
你犯左個嚴重錯誤,同個斷腳既人傾點樣踢波

依家唔係分唔分化,明明可以將傷亡做得少啲遠距離拍片係都要衝出去柒
推到十幾頁都仲未起到底,
點樣慢慢玩
告佢謀殺啦 cls
有野想捐可以FB搵我地香港自由之書阿

[澄清]國難五金課金問題—照舊課!
https://lihkg.com/thread/1521564/page/1

國難五金專訪
https://lihkg.com/thread/1521301/page/1

【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1

FB: 國難五金, 香港自由之書
唔係你拍片,但你問咁都ok嗰陣唔覺自己on9㗎咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞