尋日加拿大既遊行人數已出:超過 50 萬

375 回覆
2143 Like 126 Dislike
由得呢個弱智post沉唔該
樓主啲言論映衰香港人,俾人印象自撚私
一定要 send 中國每個城市啲化工廠既相畀外國環保撚
唔識睇圖?
我有講錯?香港人幾時熱衷於參與同支援過國際社會所關心既議題?

好似過去既星期五咁,世界多個城市都罷工罷課上街示威,單係 Montreal 就有 50 萬人。點解唔趁呢個機會去 show solidarity 呢?人地一定會出新聞喎:"While fighting for their freedom, Hong Kong people shows solidarity with climate protesters all over the world"

香港人到依家都淨係識得 focus 係自己既困難上,對國際所關心既事仍然不聞不問
你 up 乜?
講得好啱 我幫你推

Btw 9.29 10.1全球#GlobalAntiTotalitarianism &國殤全黑遊行/五區集會
大家個人行出來&文宣要做野
另外,要將香港抗爭視野帶去有國際使命感既層次,將香港抗爭成為世人既共同任務!!
大家唔好懶 差少少架咋 一人行多一步唔會浪費好多時間 申個ac姐 連登仲難申請啦
https://lihkg.com/thread/1598226/page/1
國際戰線,需要你!少你一個好少!!!快RT!!!
push
Push
on撚9 人地生於自由國度 唔需要追求民主追求社會公義 人地行出黎表達意見就係左膠? 世界好大 成日淨係縮喺自己間房度指點江山係冇撚用架
因為佢地唔知中國既實際情況,作為對中國有一定認識既香港,向國際戰友匯報中國既環保情況係應份!
係咁以 google 「中國焚化廠」已經一大堆圖

我屌你老母咩標題黨
push
呢個 post 標題與內文不乎?
咩時間開呀你,929呀而家
用你個晒腦啦
依家講緊北美時間喎
咁多環保撚 左膠國家
下星期五又黎喇,睇下你地識唔識做,新聞標題都幫你地諗好埋:

While struggling for their freedom, Hong Kong people join the march for climate to show their solidarity with the global community
全球氣候變化遊行黎
我知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞