頭先終於見到有人舉印尼旗

156 回覆
716 Like 5 Dislike
巴打記得同印印同埋佢d fd講返係舉緊波蘭旗
大家入嚟幫幫手,開始有藍絲洗緊上去

城市論壇整咗個中國人自豪發表投票呀喂
https://lih.kg/1600517
Connect 印尼

612 721 811 831 新屋嶺
印尼國旗 🇮🇩 同佢前宗主國荷蘭 🇳🇱 分別只係冇咗最下面隻藍色 有個坊間講法係印尼人撕咗代表貴族嘅藍色變成而家嘅印尼國旗

純粹見到有人話印尼國旗同波蘭國旗好似 分享下姐
其實仲有Kashmir 佢地都抗爭左好耐
感謝提供資訊
波蘭係反共國家
必須支持
所有受極權打壓迫害既都要支援
連登仔係咪仲想有外國支持架

[929國際線] 連登一個熱門都無BirdFoldingChallenge?
https://lih.kg/1600748
係咪玩膠?

唔係共國就得
係波蘭 頭先舉旗巴打已經講左 係我誤會左 sorry
但係印尼都係值得關注既國家 雖然佢有民主 但佢既總統奶共 出賣印尼 開始將印尼逐步推向極權 而佢地既學生一樣好似我地依家咁 對抗緊佢地既總統 所以我地係極需要有一d 聲援比到佢地
幫手推到有巴絲舉埋馬爾他同格陵蘭旗
🇲🇹 🇬🇱
Connect埋呢兩個地方嘅人

我都係諗起波蘭球
下次一於舉晒兩隻
其實西巴布亞條線更值得關注,可以話係如果香港冇改變嘅未來,就同西巴布亞一樣。我有諗過舉嗰支西巴布亞獨立旗,但舉呢支,好多印尼人會唔認同及反感。
我知 我其實前日都有去amazon 睇過d 國旗想買 都知道用突快都趕唔切 所以只係希望大家最起碼都用部printer 印枝A4既頂住檔先 又或者print d 印尼文標語出黎舉下 印尼文標語我可以問我屋企印印然後打返出黎係呢個po
🖤🏁白底黑字文宣 channel 🏁🖤
所有文宣版權屬於創作者

收集現有文宣 tune 做白底黑字version,希望方便到大家🙏🖤
https://t.me/blackandwhiteposters
其實印尼人對歷史唔係你想像中咁出色 我屋企個印印根本對呢件事冇任何印像 所以唔駛理 照舉
喂呀哥真係錯咗都唔好咁坦白吖
雖然印尼人唔似鄰國咁玻璃心
講出嚟hurt到人都唔好啦
正皮for 樓豬努力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞