頭先終於見到有人舉印尼旗

156 回覆
716 Like 5 Dislike
[緊急呼籲]行動post 全部人幫我推
https://lih.kg/1600296
6月已經講左係自由世界同獨裁極權之戰ww3 is coming
就算今次真係舉波蘭 我希望下次能夠舉埋印尼
印尼睇落冇咩關連但其實對呢次革命係好有關係 因為支共對佢地將來係極大威脅
首先印尼係回教國家 支共打壓回教 係新彊上面大家有眼睇 所以身為一個回教國家係冇可能唔出聲
第二 佢地既總統奶共 再加埋今次佢出條咁既惡法 我都幾相信呢個總統收左支共好多錢 逐步將印尼政權係背後賣比支共
最後得出既結論就係 如果印尼人唔反共唔反依家既總統 最後只會成為支共既殖民國
因此印尼同今次既革命係好有關係 係決定印尼生死既一戰 所以亦都係我地既共同體
帶印尼旗要聽日去銅鑼灣connect 埋班姐姐,破埋仆街689 個篤灰局
大佬 如果你係見到3條友一齊行既話
我果支波蘭旗黎
買旗果陣印尼都未示威
買唔撚切啦而家
咁唔好意思 誤會左你
但希望聽日 或者101 真係會有印尼旗出現 或耆我自己print 枝A4 都要
勁喎

暫時支持率 82.7%
推到5000 人投票
已有900人投票

「光 復 香 港」 廢 除 《 聯 合 聲 明 》 第 三 次 公 投
https://lih.kg/1600396
波蘭 烏克蘭 德國?
一齊推呀 connect 印尼係好重要
有一點未講 回教con 唔connect 到就睇印尼!
駛唔駛聽日去旺角行人天橋CONNECT左班印僱先呢?
銅記都大把
一旗兩用 g9g
點擺都唔會錯
Pish
頭先巴打話買唔切 其實可以一半時間舉紅白 一半時間倒返轉舉白紅
咪當波蘭旗囉,一樣反共架
唔好意思係我搞錯 舉旗巴打已經講左係舉波蘭
但係舉印尼都一樣重要 希望大家可以比多d 關注印尼
根本係波蘭旗
波蘭反共啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞