【光復香港】Another Eden:超越時空的貓》(14) 1.5後篇瘋狂飆車

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
啱啱去古代?
感謝
咁揀瑪莉la
本身想揀會長
想問下新手玩到時空裂縫岩岩開到AD, 有冇話刷邊個先好?
見佢話送1000石更新又on返
本身都已經有兩隻80lv
記得嗰陣刷紅綠票刷到悶就冇玩
外傳就出到水底

想問依家係咪都係打主線先
隻火法好似差最後一場未打
因為想抽到五星瑪莉先打

有冇邊隻要入手會easy mode
會長其實無咩用.. 最好用就係佢降智降力既VC
但你已經有巫女 仲要唔洗切換前後排咁麻煩
不過會長無論原版定AS都好好J
睇下有無咩4.5星想升上5星 紅票拎去打書先
無既話就艾米/男主二揀一升天值
綠票就拎去清外傳
我好似未有副本用到紅票
打主線 男主同艾米可以升5星
綠票清外傳 拎石拎獎勵
紅票拎去升天值
邂逅角打到就打啦 火法同老師都好好用
巴哈上面幾多攻略可以參考下
easy mode一定係瑪麗.. 呢家有自選5星可以考慮下課金~
咁就繼續推主線+清外傳先啦~
唔該晒~

同埋想問下月華個不知火後面括住(一次行動) 姐係點?
下次攻擊100%暴擊
同 一個回合 係有分別
開af既時候係屬於同一個回合 但會有多於一下既攻擊 所以月華最好keep住出不知火 keep住必爆
我之前都係課必中五星
不過抽唔到瑪麗

其實唔想用夢書升4.5 星
隻game 太肝
As 要打到邊先有?
除咗紫央係咪所有as 都勁
咁就自選瑪麗啦會易玩好多

夢書優先升邂逅角 再升夢見角
異節要 紅票結算出/白票頂層or底層自選/綠票打東方結算出
去到後面會有夢書無異節

AS杜娃都麻麻地... 不過就好靚 我有升佢然後變左倉管...
夢書玩到而家會有好多倉底貨,之前有三十本,用黎升完碟火水去同狗頭4.5>5都重淨15本。去打遺跡好易有
係 然後異節只會跌你有既as
係,個日落地牢見到詩人,拎左第三本司夢人買多兩本轉左水法,佢第一場紅票就出多本比我

其實唔想再課姐
我依家4.5 有瑪麗 火冥補 紫央 綠提?唔撚記得咩名
邂逅暫時得隻阿佐美

睇巴哈話打最舊嘅vh 都有機會跌as (0.1定0.01%)

買書難唔難

應該呢到國際服個個都80lv 60c 裝咁濟

主角群又覺得未勁到值得升

主線出到邊
我仲喺26章好似
上個post 已經半年前
單機驚
算唔錯
咦 你有4.5瑪麗就夢書升啦唔洗課都得

買異節唔難 但淨係可以買兩本
舊vh 0.1%出異節 要打夠三本就難啦

主角群可以升男主&艾米 東方會用到
天值就升艾米啦

主線55章
主角同艾米好勁
火冥補本書邊到打
係咪未有人打到

成日凝住如果一用夢書升一陣就會抽到嚟安慰自己

每個職兩本?

艾米聽啲巴打話因為大波先升

武防又唔知點刷好
異境有排農
火補書 火山vh

抽到就當升天值啦...
我覺得你4.5可以升瑪麗同水法先 其他慢慢啦

東方
男主有火斬aoe清道中
艾米vc可以幫手拉高速度
兩個都有用 我覺得艾米>男主

武器如果東方唔太差既就直接用東方仲好
東方武打一兩日就可以+10 異境武就要農一兩個月 好浪費綠票
有5星用住莉卡,打過主線13章,玩聯動章攞MONA做補師就得,課咗就玩下先,而且瑪莉抽抽下就出,唔使心急
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞