【光復香港】Another Eden:超越時空的貓》(14) 1.5後篇瘋狂飆車

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
joker 一開始就車震
究竟係咪IOS近兩個patch 問題
更新慢都算,點解成日都要Now loading
我淨係覺得成日彈app好煩
我宜家每次update之前都
1. delete game
2. restart iphone
3. install game
用update 次次都出事
新手課左自選5星無揀到瑪䓶 無做好功課有d後悔
無課依隻game特別難玩
你唔選擇買初始?
無瑪莉新手期辛苦好多
寧願課金都唔去8591買一個5星瑪莉帳
之前1個齋5星瑪莉帳講緊好似10蚊就有個
算la都課左,同埋免費都抽中左一兩隻5星
講真我個人對手機game三分鐘熱度(fgo都係4個月但零貨金),其實都唔知玩唔玩到去end game content
玩到1X章因為冇補而重玩既過來人同你講
1隻5星補係好重要
睇下有冇得退囉
當年爆完第一部回鍋
應該換咩角好?照係換5星瑪莉?
重裝可以唔彈GAME?
成日打到BOSS尾刀先黎彈
我宜家次次update都係重裝
咁做之後就冇彈過game
無瑪莉對我黎講會遊戲性大減
除非你好鍾意玩地獄MODE
我都新手,又係未做足功課,前日刷左兩次,見有瑪莉就開左,
玩左日發覺唔夠力輸出,跟住先溫下書,就發現係要刷5星...
我只係4星瑪莉+普萊+艾莉娜+娜基+杜伊...

跟住剛剛見佢有更新,就再刷多次,有隻5星水弓,但無補,
再刷第2次,出左兩隻5星,1隻係杜娃,1隻係蘿潔塔,
心諗無瑪莉但有杜娃+5星開唔開局好,
因為唔識隻蘿潔塔囉,點知上網一查,原來係火補,咁就開玩啦,
玩左陣已經覺得真係明顯好大分別

我想問一問,新手建議只跑主線先,定係每個板圖主線支線都全清?
自選揀由奈定國王好
無所謂
因為主線後D可以自由去唔同時代做返D任
想抽野就清支線任先
火補同樣都係補師 但瑪莉有50%全屬盾 火補就好似有埋全體技
宜家可以玩左第一部既主線先 13章之後就開合作拎兩隻新角色
角色支線比較優先因為會影響VC 既等級
由奈好似百搭啲
無課here
只課過一次十抽 有瑪莉好易玩
明白,抽嘢幾時都想,咁就見有乜就清啦
仲諗住休閒PLAY,睇黎都要肝一排先得
多兩隻角色係容易啲玩 你話係咪好肝 就好因人而已
因為係單機 所以其實就唔洗太追人地既進度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞