美心既金蛋「星巴克」、「元氣」

1001 回覆
5075 Like 17 Dislike
見過有人喺元氣傾保險 叫兩三碟 食咗三粒鐘
朋友send比我
本港高質咖啡店list
http://bit.ly/hkScoffee
推硬
elephant grounds
真係好飲
元氣成日報紙報生虫都咁多人食,香港人食開開屎
不了~
仲有東海堂同COVA,依兩間含金量都唔少
已罷

美國同日本都好鍾意用Twitter, 大家可以先主力係元氣入手,因為有蟲壽司事件係最近先發生。依啲食物安全問題日本人好重視。比日本人知道你間野既壽司有蟲,就算你話係香港分店都好,但因為有「元氣」個名,日本人都自然會擔心。

如果有日本在住巴絲可以寫一寫電郵聯絡日本既電視台就更好,NHK, TV Tokyo, TBS等
日本近排都冇咩爆炸性新聞,今次有蟲壽司有哂新聞報據,實驗室數據,你同佢地講可以搶到第一收視佢地即刻飛過黎香港同你報導!
再加上日本一直都可緊貼香港最近既事,比佢地知道有蟲壽司同太子女成件事後直情係一個長篇報導,最岩佢地既新聞作風!

有蟲壽司單野最初爆出黎美心驚到死,但點知隔一排大家又冇左件事又排番長龍食搞到美心鬼咁開心。佢點都估唔到原來只係有單更大既野會爆。
真係認驗左依句說話
若然未報 時辰未到
呢兩間野 平時一年都唔知有冇食到兩次
我而加基本上出街零洗費 帶飯踩單車
我寧願飲學校cafe
做緊其中一間,屌你老味日撚日都好多學生喺度幫襯
咁大家要幫Star Bucks 同 元氣一把,
幫佢地揾個新既主人,
每人同我每日sd 個email 比1823: tellme@1823.gov.hk
分別送去以下政府部門去改善佢地既質素, 以示大大力支持
1, 環境署
2, 衛生署
3, 控煙辨
4, 消防署
5, 食環署
6, 路政署
7, 入境署
8, 勞工署
9, 土木工程署
10, 機電工程署
東海堂
呢兩間利潤一定高
用極低成本入貨
高價賣出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞