十五歲少女失蹤/澄清post

147 回覆
10 Like 101 Dislike
同學呀,親
Sorrrry
點解我會唔明嫁
你個澄清po寫到一舊舊咁
Yes 我地都希望佢平安,但佢老母否認佢個女參與任何運動
佢話我地啲同學周圍同人講
其實根本冇人咁得閒
睇唔明 宜家打文要咁抽象㗎咩……
點撚樣以前?ok我同佢唔熟 見你都同佢好熟咁?不如你睇吓佢Instagram 有幾多張同其他啲人嘅合照 ?淨係同我哋同學嗰啲
佢返咗三日學咋大佬
你個澄清po寫到一舊舊咁
屌終於明咩洪溝 睇哂都係唔明樓主講緊乜
我廿四歲仔喳喎
你一路好似好強調佢返得三日學
係想表達啲咩?
屌我真係唔撚明依家啲細路做乜鳩
點解可以咁多人睇唔明
其實睇嗰個尋人嘅相都已經覺得有問題啦
完全睇唔明
Ching,你到底想表達d咩。
係咪我睇漏咗前傳?
樓主抹黑緊女事主?人地唔見左 失左蹤都要攞彩?
樓主係事主同學=15歲差一個年代啦
其實樓主所謂嘅澄清對個女仔嘅失蹤後嘅下落,都無咩線索。亦唔明白樓主點解要對人地播歌嘈到你地做功課咁嬲到要喺呢個澄清po講囉。

既然樓主咁強調個女仔都係返得三日學,又唔知個女仔講嘅嘢有幾成真假。總之個女仔屋企人係真係聯絡唔到個女仔,而個背囊真係漏咗喺地鐵站啦?
晒9我時間
十足十毅進文
屌你老味你噏乜鳩 出文個陣唔撚proofread?
佢屋企人過嚟搵我地, 叫我地唔好亂講野
咁其實成個班氣氛都好差
因為呢位同學嘅失蹤
當日19/09/2019佢有返學
當我地知道佢失蹤嘅訊息
係佢比較親近嘅一位同學A打電話叫佢起身
黨鐵職員聽咗電話
講返原來係Christy同個位同學A分別左之後,突然交晒所有個人物品包括手機喺客服中心
當時應該係三四點 Chrisy同學並沒有早退
然後同學A當日知道呢個消息已經同學校講咗
然chrisy 家長表示沒有收到學校幫助反而收到Low attendance通知

個人的確唔太鍾意呢位同學
點解要強調佢返得三日學?
係因為佢咁短時間內我哋已經見到佢返學唔係返學
衣着問題都唔講 我尊重每個人打扮嘅自由
已經睇到佢吹噓自己,搞分化

and soooo sorry for 1999
本身自己每日都會好早訓
開post嗰陣已經頭暈暈
咁你有冇咩線索
言則呢位少女係因為自己問題而失蹤。。。
唔關popo事?唔關新屋事?
樓主up乜柒
利申:14歲
校服少女伏屍大角嘴天井 屍身僵硬疑死去一段時間
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190925&s=10829391&a=60083951

又係15歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞