同我一齊食爆啲良心黃店佢 唔好再比冷血藍店生存到

885 回覆
2375 Like 15 Dislike
本身去開果間東海堂有個靚女店員都認得自己,而家都忍痛唔去了
仲有好多未加上去繼續努力
睇住嚟食
Accro cafe真心正
tst龍門前幾日去多人到做唔切
邊間?佢肯講一定晚晚爆
點解太子麵留香寫黃,但地圖係藍?
秋香 聚福樓
Lm
大家唔好唔記得唯一一間高調表態既逸東酒店

成間酒店都好靚 泳池好岩帶囡囡去打卡

個dinner buffet仲要勁多野食 如果要食自助餐就幫襯佢

深水埗 素年 YEARS
素吉列豬扒意大利飯 用omnipork
環境好 又健康
我都係 等好耐就真既
聚福樓好食
18區每區成立自己既經濟圈
我今日食秋香 一片冷清
Ching幫佢開個post叫d人去懲罰下佢啦
推呢個post算啦
廢事阻到行動post
每日小堅持

1. 幾方便都好,唔用八達通
2. 幾想食都好,唔去紅底餐廳/紅底商場
3. 幾就腳都好,唔坐黨鐵
4. 幾想睇愛回家都好,唔睇CCTVB
5. 幾想賺息都好,唔好放錢係中資銀行
6. 幾平都好,唔好買淘寶/小米/華為
5. 幾忙都好,抽少少睇ig嘅時間,
去fb report page/去the gulu拎美心飛/去twitter retweet post

每日一小步,香港一大步
各有各做

長期抗爭唔容易 香港人 加油
搞到我都想買黎食最衰今日係附近都睇唔到
求下你地係lee到分享完 都去下openrice寫食評呀
雖然openrice一向垃圾 但總有人會睇
而家對家有D pk係到作假食評唱衰良心黃店好似lee間舖頭就係因為921幫左手足俾人影到 所以有兩個假食評屈佢地
https://www.openrice.com/zh/hongkong/r-%E5%A4%A7%E9%98%AA%E6%97%A5%E6%9C%AC%E6%96%99%E7%90%86-%E5%85%83%E6%9C%97-%E6%97%A5%E6%9C%AC%E8%8F%9C-r25543
希望大家除左去幫襯良心舖頭之外 都可以再行多步啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞