【10.1行動POST】和你SUCK團隊特別節目 - SUCK 泥馬

729 回覆
66 Like 17 Dislike
行動POST要推
唔止呀 仲搞埋有錢佬
唔知搞手係假膠定真心膠
sorry ,幫手推

[文宣工作]入黎揀個宣傳方法去做!重現69吹大雞!!
https://lih.kg/1593328

1.網絡宣傳+airdrop
最易,亦都有好多巴絲做緊辛苦哂
大家可以幫手post 去 fb,ig,twitter, 仲有香討等各大論壇!講真上得連登大部分都了解黎緊有咩活動,但仲有一大班人玩開其他論壇, 我建議可以用洗連登式洗各論壇

2.各區連儂牆+各戶大廈𨋢口,洗樓
連儂牆基本啦,唔洗多講,大家可以痴文宣係自己大廈𨋢口度,咁啲人等𨋢就睇到! 最快靚正就痴係𨋢入邊,又或者攝係平時啲公告板入邊仲可以痴𨋢門

3.痴各交通工具入邊
開始有風險既一個做法,比人捉到會比人鬧,或觸犯唔知乜春例
可以揀d 陰濕位痴
例如番工番學準備定一兩張文宣痴好雙面膠,臨落車先痴

4.痴文宣上自己身,番工番學做流動宣傳
難,難在恥力不足一般人唔慣痴野上身比人用異目睇,不過為左香港, i do
可以痴係背脊或背囊,冇咁尷尬

5. 擺街站,派傳單
最難,但都係最有效接觸到唔同類型既人
有安全風險,最好約埋幾個一齊做,揀人流多,未入夜既時間,事半功倍

唔好睇少宣傳,多一個人做,效果雖然唔明顯,但如果多10萬個人做宣傳,個效果就好大

大家諗到其他方法都可以做,gogogo
一齊copy 去其他post 比大家睇到
行動POST要推
行動POST要推
行動POST要推
香港加油
pish

光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可
行動POST要推
行動POST要推
行動POST要推
行動POST要推
行動POST要推
香港加油
pish

光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可
行動POST要推
行動POST要推
香港加油
pish

光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可
行動POST要推
行動POST要推
行動POST要推
行動POST要推
行動POST要推
香港加油
pish

光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可
行動POST要推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞