【10.1行動POST】和你SUCK團隊特別節目 - SUCK 泥馬

729 回覆
66 Like 17 Dislike
行動POST要推
行動POST要推
行動POST要推
push
行動POST要推
其實呢個活動絕對和理非
行動POST要推
和你suck 國慶特備節目 「SUCK 泥馬」

話明國慶 同 國慶有關既節目我地又點可以放過呢?

我地一齊SUCK爆馬場觀眾席!!!! admin好想見到大家玩馬場人海!

SUCK 團隊 國慶杯想同大家一齊入沙田馬場 齊齊唱榮光!!

我都知大家未入過馬場睇馬仔.. 俾一次機會大家入去睇跑馬!!

同時亦歡迎各界記者朋友到場影相~~

詳細解說點解要搞馬場
首先國慶杯係國際賽事,一日派發獎金連同投注額隨時可以有幾億上落.
而且係國慶杯,一定有勁多國內,香港,外國高官貴人,有任何畫面即刻國際頭版.

打國際戰線必定係首選.
往年既國慶杯活動都會由特首之類既人物去派獎,今年會點冇人知
另外不斷有人話會拉走人之類點點點
其實國慶杯就兩場賽事,完左做完畫面可以即刻出番港島遊行完全冇沖突
去開維園遊行既人都知架啦
無四點你點行得郁,如期係等,不如係等既呢段時間做一次有效既打擊
仲同馬迷 we connect , 我地唔會沖突搞到佢無馬跑 .但我地要上晒國際頭版.

膠既打氣大聲公一定係首選.

而且最最最重要,係中國一定冇晒臉.

我知記者你地成日望住我架啦
記得去馬場呀

要去既記得早早排隊霸位
馬場好早好快就滿坐架啦

dress code : 自己換衫 唔提 唔提 同大球場一樣
道具 : 大型banner , jbi/sony speaker 可以connect party mode , 膠既大聲公 等
入場費 : 於10月1日國慶賽馬日可免費進入沙田馬場公眾席
行動POST要推
push
行動POST要推
行動POST要推
諗咁易上身太民意軍師
我唔prefer主動影響其他馬迷
純粹想騎劫賽馬既airtime表達訴求
行動POST要推
整返張撞馬gif宣傳
行動POST要推
行動POST要推
Push
Push
721 831 新屋嶺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞