[分化警告]前線好清醒,失控嘅係鍵盤勇武

331 回覆
1155 Like 16 Dislike
只要我地對前線有足夠信心 分化根本唔會有用
絕對信任前線
我相信前線知自己做緊乜
無必要/不受攻擊都唔會主動出手
要清楚示威者同黑警、打人藍絲有別
支持前線
同意
乜野藍絲抵打,我地只係自衛還拖,唔撚主動打人
同意
連登最失控 fb一齊比like叫好
不割
【All you need to know about Hong Kong Protests 2019】2.0
https://lih.kg/1585367

【國際文宣】
抗爭英文版懶人包
請盡量用英文推post
幫手share去twitter同reddit
班左膠把口話唔割 心裏面就當前線係暴徒

相信前線好嗎?
佢地唔係冇理性分析能力
唔係咁容易俾人騸動
唔會有一個人話個白衫係撕紙狗就打架!
記唔記得一個半月前有個過萬正評話前線迷戀權力既打手post?

次次我地一還手/有還手既念頭就有一大堆呢類post彈出黎
左手打右手, 再引人入局, 呢招真係次次都仲有人中招
推,要冷靜思考
果班人好大機會根本唔係手足, 或者由六月到而家都冇出過去一次, 次次有行動都見到果班人係度瘋狂出post屌人, 由頭屌到落尾, 有出過去既都知根本好少想上連登, 所以果班人根本三個月都無行過出去

仲有我有留意到果班人係唔理做咩都好一定專搵缺點放大再屌一餐, 做咩都屌, 遊行又屌, 唱歌又屌, 還手又屌, 仲成日屌屌下屌到spin走哂果日應該關心既野, 真係想唔懷疑佢地係打手都唔得
唔知好嬲定好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞