[分化警告]前線好清醒,失控嘅係鍵盤勇武

331 回覆
1155 Like 16 Dislike
製造分化嘅唔止係左膠,仲有你班用歪理幫前線「護航」嘅柒頭

前線手足不是暴徒,只會以武制暴保護市民
武力打壓異見大家都有切身體會,係我地最厭惡、最鄙視嘅行為
用腦諗下都知同路人根本唔會做得出
事實亦都證明尋晚三件藍撕係挑機挑到仆街,根本唔存在襲擊無辜

之但係當刻有人擔心擦槍走火其實不無道理,尤其現場的確容易出現情緒激動場面
有心分化嗰啲當然屌都費事,但係面對合理懷疑我地應該做嘅係冷處理等證據
不分化不割蓆=/=不討論不改善
心寒嘅係尋晚連登竟然有唔少人吹風話「藍絲就抵打」、「黑警都係咁」
有其他聲音就一律標籤做左膠三毛,講到係手足主動攻擊人咁
心諗你班人係咪痴撚咗線
咁做完全係陷手足於不義,係幫對家抹黑緊前線義士!

講過好多次對家分化唔止會扮左膠批評前線
仲會扮勇武製造爭議令前線同群眾之間出現裂痕,紅登洪非凡就係做呢樣嘢出名
我都好想尋晚睇到嘅全部都係三毛,但係有唔少acc起底唔似打手
證明三毛訴諸情感推波助瀾嘅策略的確成功影響到一部分人
呢個係好危險嘅信號,再唔修正3個幾月嚟嘅團結可能到此為止

預料嚟緊嘅日子仍會不斷有撕紙狗、黑社會挑機然後自己仆街
每一單都可以係對家割裂抗爭者嘅彈藥
抗爭一日未完分化攻勢都唔會停止
懇求大家唔好再被情緒主導、用立場判斷是非
呢個係我地作為群眾喺5年前犯下嘅最大最大嘅錯誤,求大家唔好重蹈覆轍
依家班狗瘋狂spin緊前線唔理性
連登真係太多帶風向既左膠同狗
瘋狂扯貓尾
一班扮和理非屌前線唔理性
一班扮前線製造唔理性形象
呢招5年前睇到厭,仲係咁多人中招
人地面對緊既係坐十年、私刑同傷殘啊
每步都諗過幾萬次啦
邊有可能唔理性啊
所以咪要出陰招抹黑
pish
提提Fa手足咪阻手足跟隊打波
唔講除低反光衣後嘅個人立場,更加係保障自身安全

唔好意思 借一借位
我自己p牌推唔郁吖 幫幫手吖巴絲們
我係前線FA 我有嘢講
https://lih.kg/1586083
鍵盤勇武
連尋晚單嘢連老豆搵仔admin都無佢地咁痴線
不嬲都信任前線
唔L會割,打9死我都唔會割
完全信任前線
係咪因為叫做衝衝子 就以為前線淨係識衝
好多人喺呢度耍嘴炮但係佢哋唔知中左支共嘅計。

唔好直接去熱門
因為鍵盤戰士只係一班油頭毒撚,講就兇狠
再加一大班三毛mon post狗帶風向
本來香港人打爆塊玻璃都打冷震,一時三刻比人帶到風向唔出奇

但最緊要知錯能改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞