【推理驗證】新疆火車站戴手銬蒙眼影片案發日期

783 回覆
3089 Like 9 Dislike
新疆普通再培訓或工廠友,係唔使上腳鐐扣手扣,一押一,幾十支衝鋒槍配備架. 咁押法仲要個個頭DUP DUP, 一般只有死刑犯上刑場慣常做法. 判十五碌都唔會咁樣, 職業再培訓同工廠友更加唔會咁啦.
係,你地係神探,雞碎咁小資料就可以大發謬論。知唔知世界上有幾多有料到既人揾緊呢D證據,你中意原地踏步自 hi, 請便,我冇你咁得閒。

完。

真正有求知、求證精神果D試下入下面個 link,睇下人地點做。

重申,下邊衹係一個例,衹係一個例,唔係一陣我放雞碎咁小嘅例你地又煲大再煲大。

https://www.theatlantic.com/international/archive/2018/09/china-internment-camps-muslim-uighurs-satellite/569878/
你都戇撚鳩嘅,呢篇嘢亦無結論架,是否亦係濕碎,賣弄呢? 鬼唔知豬共捉緊維吾爾人咩? 槍斃都有公開宣布過啦.呢批就算全數處決都唔奇,因為客什附近家下都亂緊,前幾日先有人襲擊派出所,官方都唔出新聞啦.我可否話呢條友搞咁多嘢係為咗顯露下自己勁.問題說明咗乜鳩呢?
我簡單D講,匪區咁嘅樣,就係即刻要打靶先咁樣,由解放到家下都係咁頭DUP DUP,五花大綁. 你舔完西就唔記得咗?
嗱,旅遊巴係一路都無揸走過,是否全部上晒車係到等,定係左轉去咗個廢site係唔知架. 豬共秘密處決係唔奇,因為突發同牽涉人數太多,如果揚開反而會令豬乸人人心浮動. 平時唔多嘅反而會大張旗鼓,你吹佢唔漲. 或者就係咁,反而說明咗豬共風雨飄搖,西疆出咗大問題,所以即使有大鑊嘢發生,佢處決咁多人,亦都唔會公佈.呢個都係一年前嘅事喇.家下更加亂西. 睇香港嘅玩法都知啦.

最後同你講下啦.圖中無着背心同藍色背心嘅全部都係剃光頭無鬚架.即係服刑緊,判咗罪同刑嘅,唔使再科學鑑證架.啡色背心就睇唔清喇,人得幾排,估計係按性別嚟分.
再教育或工廠係咁嘅樣. 有頭髮架. 常識,OK?
精彩
呢個外國大神可唔可以幫手睇下831啲片
831 啲料放上4chan同係呢個tweet下不斷留言叫佢幫手睇得唔得
Pish
Push
摩擦力強到fire

毋忘612 721 811 831 新屋嶺
光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可
毋忘初心 勿失焦
CIA 級數嘅人少才,香港極缺乏
神級FC
好撚勁
堅抽!
好厲害既分析
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞