【推理驗證】新疆火車站戴手銬蒙眼影片案發日期

783 回覆
3089 Like 9 Dislike
push
好勁嘅fc
好勁呀👏👏
真正嚴謹fc
科學既重要性
齊來學習
痴撚線
唔撚係點滿
肯肯定開左外掛
FC 技能點滿左之後再加多999點
2018年
好像很厲害
聽日有時間去望望
完全同意,我所講都係體現緊你講嘅精神。
佩服。
唉,今次真係多謝樓主提供正面同埋反面嘅教材。我係咁意cap 張 google earth ,你地就大做文章。

大佬呀,你自己去 google earth 揾「玉蘇吞上戶」,然後 zoom out 睇下,方圓千里都係大片荒野,新疆就係咁嘅地方,荒野唔等如係殺人。唔係話佢冇殺,但呢個唔係殺人證據。

同樣,樓上有人見煙囪就又話係殺人證據,你點知其實佢係乜?新疆大把重工業,鋼鐵之類,係廠房都唔出奇,政治犯被迫免費勞工係支那常態,煙囪唔等如殺人

連登仔本來應該係香港最出色嘅下一代,但唔努力學習,求證,衹係自 hi,唔好話呢場運動,就算有普選香港前途都好悲。
lm
...好勁
最強FC!
求驗精神
你唔好扮嘢啦,初步判斷唔等同最後結論.
就好似有D友睇完會話送上火車,但呢點基本可以確定係相反, 一步一步咁確定架.屌你,你舔西都唔使舔成咁嘅,連初步判斷,討論都唔比,一有判斷你唔提供實質嘅辯駁論據,一嘢埋嚟就係形而上嘅批判.
嗱,果個位係有個類似大煙囪嘅嘢,而且個site係荒廢咗,生咗好多樹,家下仲有笪黑嘢. 當日係有旅遊巴等緊佢地,每個批次上一架都差唔多夠人.但咁亦唔可以話無係現場解決.因為可以做樣呃D受害者,減免其他人嘅恐懼.即係旅遊巴係隔離,但全部帶晒入個廢site,就地解決,然後就地埋晒都得架.

其實同香港嘅情形係一樣,公權力無法被限制/監督,就咩邪惡嘢可以發生嘅都有機會會發生,最大嘅邪惡係權力嘅貪婪,其它嘢咩證據唔證據並唔係重點嚟,呢點係你D膠同我地唔同嘅地方,你下下都要證據,證咩據? 真正嘅證據係要盟軍解放當地先有可能揭開,係圍外鳩UP甚至真係制裁,只係自慰. 有無發生過? 咪傻啦.

PS, 係重大犯先會又腳鐐又手扣,然後個個都自動低頭, 蒙眼可以係唔想比佢認得路,亦有可能因為處決嘅人數太多,眼神相互交往或者會突發一D預料不及嘅嘢,蒙晒眼,未全部都係自己個空間裡面囉.

下圖係影片最後嘅截圖,按理上方嘅犯已經上晒車,剩返最後兩批,咁點解前面嘅車仲未揸走? 係唔係用嚟故布疑雲,唔比前面睇貨櫃嘅人睇到發生乜事
亦即係遮住咗佢地最後左轉走入廢site而並唔係上咗旅遊巴.

另外,帶頭果十個八個係無着藍色背心嘅男性,而啡色背心嘅應該係女性嚟.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞