比起私了更有效打擊藍屍嘅方法

276 回覆
1190 Like 8 Dislike
我驚我地會同黑警一樣
同意 有無人講到成件事係點?
你講得啱 民眾鬥民眾係中共手段
但呢個手段嘅成效係要消耗所謂民意
但係so far呢件事已經發展咗三個月
民意已經成定局 唔會因為單一事件而有大波動

再者 民意呢個階段已經唔係top tier嘅要數
我哋要展現嘅係行動力 同 層出不窮嘅花樣
要嘅係對手開始跟唔上轉數
被捕女義士到底做左d咩值得有咁既侮辱?
做乜鳩成個po都係on9 好似心智未開發咁 我上fb都唔撚見呢啲on9留言
連登已死
話說...咁樣唔算係私了咩
咁繼續嗌口號算囉,做其他野都係同黑警一樣
唔算 只係義工剪髮
冷靜啲 郁下就已死
連登其實同tg公海冇乜分別
大把五毛假膠黑警藍屍
更何況連登唔使用真身 大家講嘢更極端 好正常
你咪又係得把口 撚屌仔
咁多絲打俾人跟,騷擾有冇救下幫下?

企起度任打好型咩?
無流血、無財物損失,警察都廢事理
我覺得係假膠
條友仲要係p牌
狗蝦我地
阿叔撐極權
所以我地反擊唔到狗就可以蝦返阿叔?

蝦返阿叔係咪就反擊到狗?
我見到林鄭掩住半邊嘴笑愈亂愈開心

我擔心我地只係被仇恨支配咗
Show Blocked User - 光滑腳趾罅
想走左膠我建議你睇一睇呢條片
理解下佢講嘅覺悟係乜
我自己嘅覺悟同佢有少少出入
你可以參考下再自己諗諗
1.變革將會推翻既得利益者群體,他們會無所不用其極阻止你
2.單憑政治正當性及道理絕不能解決所有問題
3.當政治正當性及道理失效,武力將會派上用場
4.武力亦無法百份百解決問題,盲目使用單一手段將會失衡
5.知識及文化傳承是延續理想的唯一方法,公民覺醒將會有更多同路人
6.世上永遠有毫不作為或助紂為虐的人,說服他們毫無意義
7.一子錯滿盤皆落索的情況下,別被情緒控制,報仇不急於一時
8.同路人的目的不一定跟你一致,有人為理想,亦有人為利益
9.推動變革的永遠是少眾,太多人不懂亦不願理解,他們只會冷眼旁觀
10.時刻反省,不要成為自己想推翻的極權
https://youtu.be/L6g4QOGqMBY
8月5我地乜鳩都冇做已經比人斬喇喎
你一係假膠完一係on9未啫
用到女手足俾人姦呢個case
你都話驚同黑警一樣?
剃頭同強姦邊樣嚴重d?
太子嗰幾位有乜值得被自殺?你屌番醒我呀仆街大愛狗祝你全家仆街死
Push
巴打你太好人了

佢好可疑
你睇埋佢最新回覆
極懷疑佢係5毛扮真心膠
響度影響d和理非/中立撚
剃完加多句:驚你就唔撚好出街
幫佢剃頭個巴打真係最低武力
so far我都仲當佢係左膠嘅
就算假膠咪又試下感化囉 我又冇損失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞