比起私了更有效打擊藍屍嘅方法

276 回覆
1190 Like 8 Dislike
文革班友都嗌口號 咁我哋係咪唔可以嗌口號?
睇嘢唔可以只睇表面 淨係做表面功夫咪同中共一樣
我哋唔重蹈文革係要睇核心思想
唔係盲目肅清藍屍 只對付出手藍屍 我覺得無問題
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告 https://lih.kg/dRrFcS
你食屎啦 屌你老母 咁新屋嶺女手足做錯乜要俾人姦呀?用下個閪腦啦
又屈人恐嚇

你做初1, 要諗人地可能點玩架嘛
你玩哂咩
藍絲:屌你老母我寧願俾你打斷手腳,嗚嗚
冷靜啲佢都係問多兩句啫
保持禮貌好緊要架 佢睇落都係左膠咁解啫
唔好嬲 唔使屌
啱呀,所以話守護原則
而唔喺無差別
我都贊成對出手既要反抗
其實阿叔點解無啦啦要求人幫佢剪頭髮?
仲講公關?
黑警而家都唔撚講公關啦
我地講公關會有自由呀?
唔通習近平會話「哇好乖呀香港人好和平,俾佢地雙普選啦」
醒下啦on9
你個思想仲停留雨革呀
醒下啦
係 所以大家最緊要分清自己本質係乜
唔好盲撐 所有嘢 要過得自己良心
我哋係同對家唔同 但係唔代表我哋要大愛
檢討自己係好事 但係唔好過份自我審查
黑警行孖咇都冇撚用
真係忍唔住俾人蝦到上心口都講公關
對家一早放低晒公關包袱喇
我地仲care公關?想輸呀?
佢求鬧我成全佢
幫佢秒速變毛主席
因為對家會做所以自己唔做呢個邏輯真係好弱智
藍絲差啲捅死手足個陣都唔會諗啦
班老年藍屍 比你地剃到個頭一忽忽 一係就狠心啲落髮出家 再唔係就要匿埋等佢生 唔敢出街見人 出街都怕比人笑 到時人地自尊受損 仲慘過比人打一鑊 人地受到精神攻擊唔再出黎護旗點算 你班暴徒真係好惡毒
收皮啦黑警
但民眾鬥民眾消耗民意都係支共想睇到嘅事

定係見到香港咁亂可以嚇親外資加速攬炒真正爆支共春袋?

真心求教
剃度大法 好
又未使屌嘅 留力屌藍屍黑警仲好啦
保持禮貌同佢傾個效果其實仲好啦
而如果佢係唔聽 你屌同唔屌佢都係唔聽 放鬆下
而且 我哋人數多 未必個個同步更新自己
覺醒要嘅時間個個唔同 慢慢講畀佢諗下就OK
有無 片😂
多謝你
我真心想搣甩左膠思維
多謝大家回應
我係女 我寧願比人剃頭 都晍想比人斬比入打 thanks
野生河童
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞