何君堯派來清牆 vs 反清牆,d 戲好屎,大家米中計

479 回覆
823 Like 16 Dislike
今日擺明局 但我都會參演

多啲咁既藍屍香港仲有得救?

藍屍係敵人啊大佬
弱智都知,叫佢地清乾淨D,下次貼上去靚D
慢慢做戲啦成班柒頭
佢擺明講緊示威者出黎搞事,遊行自由又無,貼文宣都唔得,佢依家就係做緊呢d野,大哥你帶風向都唔該睇內容
笑撚死我咩,如果香港有7百萬個曾鈺成係咪可以救港?
無錯,唔好輕敵,真正做野嗰班大陸佬可能晚上先郁手
推 咪中計 番屋企睇戲!
屯門要人
本身黃藍就喺對立面,我哋都唔滿意藍絲

佢講佢嘅見解,亦不至於太偏頗,又肯屌政府,又會讚返黃絲好嘅地方

我哋黃絲理應有質素,唔可以過份為反而反

過份地市民鬥市民無意義,呢種藍絲質素實在極少,多啲香港先有救。總好過香港越嚟越多戇鳩大媽大叔講乜鳩都一舊舊,盲目愛國
齋行驚春
[集中Post] 921 光復屯門,元朗恐襲靜坐遊行及衝突即時討論區
https://lih.kg/1584094

請去行動集中討論POST, 其他POST盡量使用不推文回覆
起碼convertable sin la
我老母一句「總之我覺得政府同建制派先係好人」「總之我覺得係咁啦」就完架啦
保留體力,十一再黎
push

唔好死守 要清由佢清

牆要重建 只係一日既事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞