何君堯派來清牆 vs 反清牆,d 戲好屎,大家米中計

479 回覆
823 Like 16 Dislike
今日屯門大家小心,非常多戲子,做和埋非,行完就閃啦,留力持久戰!
由於都係有好多人唔明行動有咩意義同目標 於是係正式攻略之前出個簡化版
【行動】【主線】 【922】【SUCK4.0】 【多圖】 【簡易式攻略目標 】
https://lih.kg/1583476
有睇直播,全都是做戲,目的攪分化,引人足出動,今日真係要忍手,留力 持久戰呀,條777臭西,最怕持久戰到十一,PS: 行完即閃,留力 持久戰!
1 推
再推
3 推
小心 留力
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告 https://lih.kg/dRrFcS
推唔好浪費太多人力,929同101先係大戰!
牆是死物,人足才是王道,只要仲有手足,牆除時都可以再做,所以手足最重要,一個都不能再少,留力 持久戰,安安全全 齊齊整整 堅持行程表,留力 持久戰!
剛才係樂富見一個中年黑衫,班清潔嚟到,即刻大聲講清乜撚野,又故意行近清場班人,又有人拍片,我忍唔住大叫戲子戲子,佢地即刻呆咗
不嬲都係話撕一貼百
唔好去衝突
最近真係好多經典版中計工會玩家
good, 明眼人都睇得出,戲子突然熱心上腦,平時那有咁多人關心牆,太刻意了。 PS: 牆是死物,除時可以再做,醒目米中計,留力 持久戰!
狗就是狗,突然扮好人,目的只是想釣魚,手足醒目米中計,有腦不做水魚,任佢地on99 做戲無人睇,毅進腦只會睇戲本做,屎戲
真心,唔好同班傻西打
巴打好型班牛屎傻鳩識撚演戲咩,今日唔理清牆係大家共識,邊個突然搞鳩班清牆嘅係撚定係戲子
你幾多歲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞