天秤座既巴絲講兩句!(2) - 天秤同行兒女生日快樂

1001 回覆
86 Like 1 Dislike
我實話覺架
認真我都冇乜見過邊個天秤女樣衰
一唔做運動一排個人又係懶左hea左
做完運動會好啲
我十月一生日,大家諗住點同我一齊過?
天秤嘅同行兒女揮揮手
識好多人十一
我地今年一齊過!搞大佢!
銅鑼灣黑衣生日party!!
好唔好?
點唔掂
佢試過成個禮拜都對我好冷淡,唔主動搵我,我搵佢就hea覆我,之後過多排就同我講返係因為公司問題唔開心所以咩都唔想理
一開始一齊佢已經同我講,兄弟係佢既首位,有次約好左我準備出門口佢就打黎同我講有兄弟搵佢,所以要放我飛機,我真係嬲到喊但佢都完全唔會氹返我,話我咁嬲佢講咩都冇用,等我嬲完就冇野嫁喇...
平時一齊係開心既,但唔開心既野都一直累積係我個心到
大家點睇天秤女同金牛男
懶到跑步嘅動力都冇 放左工淨係攤喺度
約人打波又約唔成 結果就愈黎愈hea
係企做運動囉 我都係抽3-4個字做下 d肌肉訓練
屋企
你有冇同佢傾過?
天秤座有時都唔係好識平衡
唔好積喺心入面 會一次過爆發 到時仲衰
大家坐低好好傾下啦
有話過想同佢傾傾
佢既反應係:傾?
每次我想認真同佢傾下,佢都冇乜反應
佢對好多野都好似冇所謂咁
搞到我都廢事講,自己獨角戲發牢騷咁

付出好多,但得唔到同樣既回報
覺得自己倒貼咁佢緊
對呢段感情其實冇乜期望
我係枰女
我自己係有咩事都會傾開
因為在乎呢段關係
當我咩都唔想傾
一係冇咁愛 一係覺得傾都解決唔到

我會忽冷忽熱 但對自己條仔絕對唔會
不過唔知枰仔係咪咁
依據你敘述 我覺得佢冇咁愛你
可有可無 你既情緒佢都無咩理
但耐左又想搵你攝時間
你自己諗啦 拍拖唔好拍得咁辛苦
其實我都明
因為佢將自己啲黑歷史全部講哂比我聽
以前係player,自認係個仆街
上一個ex都係因為佢冷暴力而分手

所以我都有心理準備
可能因為自己係初戀,唔想咁快就完
所以想比個機會自己同比佢
一開始既時候我自己都係因為A0太耐
好快就同左佢一齊
我係秤仔,我都係咁
如果重視段關係,會好有心去傾去解決
當發現唔愛或者覺得解決唔到,就會選擇逃避唔想理唔想再傾

有時攰或者冇心情就會冇乜反應
但都唔會話太過忽冷忽熱 對方會好難受
咁你要思考下喇
要雙方都重視同珍惜段關係先可以長久
可能佢覺得解決唔到所以唔想傾喇
因為佢明知自己既缺點
但話性格就係咁改唔到

所以我而家都逃避緊
佢搵我攝時間,我當搵返佢攝時間
只係點都有啲在意
加上我又大過佢
佢仲細冇諗到咁長遠
我豁達啲咁諗
如果我將來遇到個更好既人
我就唔會要佢
佢係意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞