天秤座既巴絲講兩句!(2) - 天秤同行兒女生日快樂

1001 回覆
86 Like 1 Dislike
27算唔算
單純因為懶的再重新認識人
老公同自己又好夾 可以做返自己
拍過咁多次拖 真係得佢相處的最舒服
我同朋友出街 又真係唔會禁手機 朋友一禁手機我會吊尻佢地
佢做左d咩 令你在意嘅事
講起都好小事純粹喺活動我鼓勵完佢之後 佢最後贏左 攞住個獎好開心叫住我個名跑過黎同我講佢贏左嗰一刻 個笑容好charm 同埋叫住我個名
有陣時依d moment 好睇得出一個人嘅真性情
佢攞住個獎 第一時間搵你 同你分享 依d行為真係好難做作 我自己覺得
兩個禮拜前想約個朋友尋日兩個人食餐生日飯
佢嗰陣秒推話嗰日有嘢做
我都知其實係因為佢唔想兩個人單獨食飯
但都會呃自己人哋真係有嘢做
結果尋日佢當然係冇嘢做㗎啦
咁我都唔會怪佢,畢竟我又唔係靚仔,又唔係有錢,又唔係特別感情深
好同意

仲要唔駛顧慮另一半,有重生feel
去oc
op先啱
4號生日
一齊生日快樂
全中 成日講順其自然 做好自己 自己好就會自然吸引到好嘅人~ 不過唔可以否認天秤易怯就真嘅
其實都係我衰
係我之前迷失咗
諗嘢歪向一面
人哋有男朋友仲想行得咁埋
唔可以怪人
成日覺得自己唔夠靚唔夠叻 gg
成日覺得自己冇撚用,係蛀米大蟲
咁我又覺得如果天平好勝起上嚟都可以去到幾盡
成日覺得自己配唔上人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞