[秒回]也許你還記得 也許你都忘了(4)

471 回覆
0 Like 0 Dislike
開到4

打算每個post入黎震驚一次?

你又不是個演員
別設計那些情節

我又不脆弱 何況那算什麼傷
有無人?想求救

過嚟搵我 我地坐火車去俄羅斯瘋狂隊酒

戒酒

聽晚約左班同學不醉無歸
你又不是個演員
別設計那些情節

為左唔見佢,我琴晚起去左第二度訓
但係今日佢好似冇事咁問老母點解我唔上佢度食飯
依家我好撚心寒
你又不是個演員
別設計那些情節

依家我好撚心寒

講緊乜鳩
你又不是個演員
別設計那些情節

依家我好撚心寒

講緊乜鳩

咁粗魯做咩
你又不是個演員
別設計那些情節

依家我好撚心寒

講緊乜鳩

咁粗魯做咩

掛住你
你又不是個演員
別設計那些情節

依家我好撚心寒

講緊乜鳩

咁粗魯做咩

掛住你

hug
你又不是個演員
別設計那些情節

依家我好撚心寒

講緊乜鳩

咁粗魯做咩

掛住你

hug

又扮我ex...

依家我好撚心寒

講緊乜鳩

咁粗魯做咩

掛住你

hug

又扮我ex...

屌 係咪攬下都唔撚得呀
屌真係攞嚟賤
你兩個d日經晨早睇到悶結果又入左嚟睇多次
屌真係攞嚟賤

屌,今晚唔知返唔返去訓好
住得太近,唔想佢發現我返左去
屌真係攞嚟賤

係咪好懷念

依家我好撚心寒

講緊乜鳩

咁粗魯做咩

掛住你

hug

又扮我ex...

屌 係咪攬下都唔撚得呀

唔撚得

你究竟講緊咩

你究竟講緊咩

同個女仔反左面
一路同佢住得好撚近,成日過去搵佢,佢父母都成日搵我過去
我唔想見到佢所以琴晚搵藉口去左第二度訓,今日好撚夜先極速返左入嚟
因為佢父母如果知我係度9成會搵我過去

係啊我都知好撚混亂啊,咁事實的確係咁撚麻煩我可以點姐

你究竟講緊咩

同個女仔反左面
一路同佢住得好撚近,成日過去搵佢,佢父母都成日搵我過去
我唔想見到佢所以琴晚搵藉口去左第二度訓,今日好撚夜先極速返左入嚟
因為佢父母如果知我係度9成會搵我過去

係啊我都知好撚混亂啊,咁事實的確係咁撚麻煩我可以點姐

有無人?想求救

過嚟搵我 我地坐火車去俄羅斯瘋狂隊酒

俄羅斯啲女女好正 一邊睇女 一邊隊酒
有無人?想求救

做咩

有個朋友鍾意咗圍內一個女仔 都差不多半年 尋晚發覺個女仔同其中一個新加入我地圈子既男仔越行越埋 係機場放工之後 特登返嚟學校搵我地 但又早走同個個男仔食飯
個男仔有彈開結他 個女仔最近又學返結他
我朋友知道咗 (其實一直同條女都無咩大進展) 好撚傷心
唔知點開口同佢講係時候放手
有無人?想求救

做咩

有個朋友鍾意咗圍內一個女仔 都差不多半年 尋晚發覺個女仔同其中一個新加入我地圈子既男仔越行越埋 係機場放工之後 特登返嚟學校搵我地 但又早走同個個男仔食飯

點知佢自己開始諗通 放咗手
有無人?想求救

做咩

諗通咩 單戀

你究竟講緊咩

佢爆咗個女仔大獲 條女Block晒佢所有聯絡方法(好似係) 但條女扮無事 仲問佢老母點解啊氮仔無上嚟食飯 氮為咗唔好見到佢 搭火車去俄羅斯
有無人?想求救

做咩

諗通咩 單戀

唔再尻結係佢身上

你究竟講緊咩

佢爆咗個女仔大獲 條女Block晒佢所有聯絡方法(好似係) 但條女扮無事 仲問佢老母點解啊氮仔無上嚟食飯 氮為咗唔好見到佢 搭火車去俄羅斯

我冇去俄羅斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞