[秒回]也許你還記得 也許你都忘了(4)

471 回覆
0 Like 0 Dislike

知唔知原因架

想要自己 想自己一個 吾想拍拖住

拍咗好耐?
Btw唔好用5p字會俾人屌

Sor 冇留意到 3個月多少少

佢追你既?
識咗好快就一齊?

係吖 都唔算好快就一齊

屌 我打錯野
會唔會係佢覺得對佢生活造成好大負擔?所以想自己一個?讀緊書定做緊野架你地

讀緊書

試下同佢傾下先?話唔定只係好少既問題但化大咗 所以覺得單身比較好
男朋友想分手

咁你呢

教你玩咩?吉野妹?

你隻傳說對決呀 吉你老!

要教架咩

加Fd子 利申剩係識玩卡莉

好玩咩

好玩

咁點解唔玩LoL
不過好多Mk仔同厹 都係不了

因為我用mac book air....
辣殺樓豬又唔見人

屌你 唔洗溫書咩
辣殺樓豬又唔見人

屌你 唔洗溫書咩

辣殺學校 過撚咗12.00上唔撚到佢個網 乜春都做唔到

教你玩咩?吉野妹?

你隻傳說對決呀 吉你老!

要教架咩

好玩咩

好玩

咁點解唔玩LoL

糞機
辣殺樓豬又唔見人

屌你 唔洗溫書咩

屌你

要教架咩

好玩咩

好玩

咁點解唔玩LoL

糞機

港女係用呢啲

要教架咩

好玩咩

好玩

咁點解唔玩LoL

糞機

港女係用呢啲

港女邊有你咁得意可愛
辣殺樓豬又唔見人

屌你 唔洗溫書咩

屌你

但我今日要考
男朋友想分手

咁你呢

我吾想
男朋友想分手

咁你呢

我吾想

吾你老母 日吾夜吾
我愛你 但我真係好攰 理性諗我係應該放手搵個珍惜我既人 但係我好唔捨得你
你根本個心就唔想放低你ex 無野係做唔倒 只係你唔肯面對現實 重係覺得你地或者重有希望
你話你過得好攰好辛苦 但其實呢條路係你自己簡嫁咋 你可唔可以唔好再鑽牛角尖 繼續縱容自己沉喺過去既痛苦裏面 佢已經唔會番轉頭嫁啦 你醒下啦 可唔可以珍惜一下你身邊真係對你好既人呀

好玩咩

好玩

咁點解唔玩LoL

糞機

港女係用呢啲

港女邊有你咁得意可愛

收皮
男朋友想分手

咁你呢

我吾想

吾你老母 日吾夜吾

我想講好耐 已經唔撚想覆佢
辣殺樓豬又唔見人

屌你 唔洗溫書咩

屌你

但我今日要考

炒囉 你最叻
我愛你 但我真係好攰 理性諗我係應該放手搵個珍惜我既人 但係我好唔捨得你
你根本個心就唔想放低你ex 無野係做唔倒 只係你唔肯面對現實 重係覺得你地或者重有希望
你話你過得好攰好辛苦 但其實呢條路係你自己簡嫁咋 你可唔可以唔好再鑽牛角尖 繼續縱容自己沉喺過去既痛苦裏面 佢已經唔會番轉頭嫁啦 你醒下啦 可唔可以珍惜一下你身邊真係對你好既人呀

你個名

你個名

我識你?

你個名

我識你?

唔識掛
周街都係番茄
同埋我識個個唔上連登的
榴槤
榴槤

Hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞