黃絲警:前線已情緒失控

375 回覆
382 Like 188 Dislike
唔覺得呢篇野有任何洗白蹟象
不過多謝你親口確認成個警隊9成都係黑警
2014夠一堆黃去咗,而家變曬藍
佢講到有9成警察都係黑警,都唔算洗白嘅,姐係針對狗嘅行動,9成都冇做錯
應該將所有參與過防暴行動既狗全部停職審查
有輔警Facebook講二句支持都被人炒
點樣取代點樣溝淡

睇下新聞都知班狗為左捉鬼查家宅查到你連個人私隱都冇
醒就quit等陣打鳩到你就唔好
而家先萌辭職念頭?縱容罪惡三個月而家先覺得過分,好極有限啦
他稱一般警察都認為,政府宣佈撤回修例已回應示威者訴求,抗爭持續是示威者受到美國洗腦「搞事」。

佢都戇撚鳩!無美國人權法示威都會繼續。
冇民主嘅社會就係咁,政府可以唔理所有民意同規則
淺藍掛
嘩..真係世紀大發現喎

稍為睇過下直播d黑警既行為都睇得出啦
入面真係有手足神早有料爆唔會係呢啲洗白文

當醫護消防都有料爆。班狗無人爆料,點會有你口中既手足係入面做?
連登班鍵盤戰士咁L潺
操下先啦
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告 https://lih.kg/dRrFcS
洗撚佢講咩 我都知啦
咁你地肯轉污點證人未啊
「雖然可以除去警隊中情緒失控而濫權的害群之馬,但要警隊跪低後,誰來負責維持治安呢?」

武警囉,佢哋唔係已經同你地實習緊咩
咪撚戇鳩 連登仔叫唔好入警隊架 點會自己走去做
push
唉,香港人幾時可以團結起嚟對抗政府
而再唔係因為利益或立場而唔出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞