黃絲警:前線已情緒失控

375 回覆
382 Like 188 Dislike
不接受洗白!

入過黑社會,做過壞事,同人講我個心係好人但又繼續做壞事!?如果你係黃,你就用捉藍絲紅底警察呀!沒有邏輯可言,警察只有黑辭職啦屌
㗰氣,6月已失控!
咪扮嘢啦屌你班仆街黑警
yes sir!!! sorry sir!!!!
同意
我唔信所有差人都係撐自己人,世事唔係咁運作,但真係希望佢地私下可以爆料
又想洗底?

沒有隻警犬是無辜的
比起陰謀論 更重要嘅係文宣 遊行 私了 保護其他人
https://lih.kg/1578200
無黃絲警 sor
全警死全家
其實,當香港人爭取到成立獨立調查委員會,清算一班後,警隊會唔會聘用任何人 (武警)填補?

早幾日政府咪放過風⋯
Push
@活動:提升義士形象,做人要有公關。
@同林鄭對話無用,同習總對話先有用!
@林鄭唔回應五大訴求係想推動台港獨立!
(一定係,除非唔係)
@多思考!冷處理#fakenews 謠言

考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
#離開同溫層,接觸各種人,理解佢地嘅想法,將不支持我們的人轉為支持我們!這是成功的方法!

抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;
@詳細Template@
每日任務。每星期任務。每月任務。
日日update
https://lih.kg/1559163
Version 2019.09.18
@詳細Template@
乜撚野黃絲警 屌你咩
呢啲說話唔該辭職再講
唔使洗白啦
唔捉黑警既都係黑警
政府宣佈撤回修例已回應示威者訴求,抗爭持續是示威者受到美國洗腦「搞事」
仲外國勢力
毅進仔真係唔係非一般既智障
成日話外國勢力,d狗自己未想去外國退休
學徐步高烈士噤攬幾隻狗落地獄先好叫自己做黃絲警
無人維持治安 都好過比呢班 失去控制擾亂秩序既人去維持治安
解散警隊 重新招募
我第一個入去做黃警
但要警隊跪低後,誰來負責維持治安呢?

而家都冇架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞