[英國post] Cardiff university 算唔算雞U

36 回覆
0 Like 0 Dislike
識朋友cardiff讀archi
唔錯
垃撚圾
入Cardiff? 唔好誤人子弟啦
算,野雞
差極都係russell group
利申:cardiff jj
得架啦唔會無人請
香港人好中意外國沙紙
而且卡迪夫又唔係差
老實講一定好過係city bu讀busi個堆
講到尾最後interview 表現先重要

最怕d HR 睇ranking

屌佢老母,睇ranking 我學校應該個個發撚左達啦。放心,唔會覺得係睇ranking 請人

利申:global 30
講真 算雞
睇下咩科 business比我印象麻麻地,professor hea教學生都係hea讀

個陣去左半年住court (North gate)

D flatmate 成日都去town度clubbing 雖然我間唔中都有去 但係覺得整體讀書/搵工風氣都有少少頹,始終英國人可能壓力少d

其他科例如醫生我就覺得好勁,但係冇乜認識就唔講太多

physiotherapy連續八年全英國第一
我都想去讀
識人考得好差都入到Cardiff

邊有你咁勁 UCL Ching 😉

邊有你咁勁 UCL Ching 😉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞