消息指: 馬會高層致電何君堯要求退賽,但遭拒絕。結果夜馬全部取消。

693 回覆
4398 Like 71 Dislike
班fact check撚驚撚到啊, 呢單野本身都唔會上外國新聞啦
朋友嘅朋友係其中一隻參賽馬🤣

認真問,想知邊個話比隻馬知架🤣
真就真
假就假

你用假野做彈藥
你開心咩?
你要假既再作大啲都得啦

今朝鬼佬先屌完越來越多假料
借貴寶地

https://lihkg.com/thread/1577137/page/1

1)警察衰野太多,好難一張文宣講晒
2)我地前線手足都開始反擊得勁D,反擊畫面又會被現在好落力打國際戰的政府拎黎大造文章,條片正好俾外國能更好地體諒我地
3)更好利用一些震撼畫面或者橋段,收籠外國人心
4)微電影,睇故仔,好多人都會幾OK,有助spread我地情況出去
5)以後我地本地同外國文宣都塞條片的link入去,又或者YouTube channel

但廢J我完全不識點樣整呢D片出來,卡通又好真人又好,都唔識,眾籌也沒experience。所以想集結神力,有邊位兄弟覺得有得諗,就幫手spread出去同用力push,小弟廢J P牌仔自push都做唔到,sosaad。
本黎呢d貴族運動

邊受黑社會玩
文宣推爆他!
哈哈哈哈哈哈哈哈哈
呢啲咪害群之馬囉
究竟呢度有幾多5毛
打開電視電台新聞app,都知道馬會宣布取消今晚夜馬啦
仲屌人fake news

5毛原來咁易捉
我地到而家係下風 / 拉攏唔到藍屍加入陣營
某程度上就係因為我地依邊太老實
我都好奇點解唔取消一隻馬
屌你何妖 阻我賭馬 阻我發達
我要賭馬呀
全港馬迷都仇恨何妖,
令家中廢老明白何妖之禍機會來了
yeah, I believed we have confirmed.
搞錯啊
冇馬跑啦依家
屌 冇得跑馬
睇左標題未
唔好傳假野都叫5毛
真係痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞