Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 380 又唔上貨又唔派貨

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
*紅金
非星戰迷
金屬色上軟物料一定甩色
紅藍紅黑果D 布 , 本身係果隻成色

好啦 , ironGG 排倒數第三啦

IronGG
BW
CA

IW最好best 3 : 50 / WM4 / DS ?
Ching 覺得Thor 排第幾
甩色係因為套膠衫既料有問題
staff一早承認左
咁甩完抹返重有冇再甩
我覺得排最尾一定係HB2.0,設計又唔靚,出到黎又膠,狗也不屌
玩兵就自自然玩埋其他款
深坑黎
抹完會再甩
但幾時甩應該係睇套衫既心情
不過同香港既天氣都有間接既影響
pps唔計啦
我覺得iw thor 好有誠意 , 兩set軟膠手 , 可拆換被肩 , 隻眼又補原番 單雙眼場境 , body又特製識發光仲有effect件

扣分位斧頭真係唔岩比例 + 被肩無鐵線 ( 應該話 , 被肩會大發慈悲比個鐵線佢既HT只做過幾隻......vgm AK batman . 幻視 ........我唔明點唔係基本配備o黎........)

本來我覺得佢排第三.......before wm4 出貨之前..............

thaons 都好靚........玩過實物的話你就明
份量好足 , 兩隻左手兩個頭..........
thanos
Thanks..我遲入坑好多都未見過實物
被肩冇線好麻煩⋯⋯隻jl batman又係咁,又冇錢買副廠野
Agree. Thor 玩味真係幾高,好多配件換,唔同造型好似玩到2隻咁
1680真係叫抵
個頭我覺得似既都,整體嘅輪廓都由,但可以更好
我覺得佢嘅神情差啲姐
而把斧就真係敗筆來
Thanos IW ver真係好似,我覺得個頭都95分
神態真係岀哂來。
係相對少件啲,但其實有兩隻手換都貼心既。
Endgame ver應該仲正,多啲野又有甲。
Btw佢肯改隻手套未
手臂可動差
睇o黎在座所有被風控都深明無鐵線係幾咁痛苦..........
貼下圖先

我覺得接受到既,手踭都OK既,
不過如果要可動最高真係玩SHF
不舉斧再現
笑死,斧頭用實木光油就正
that why 扣分

換番個副廠斧頭2.0 , 岩番哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞