Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 380 又唔上貨又唔派貨

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
三個頭 , 加多四隻腳 , 個Boby就訂做既 , 原價1500 有找
..........CA就通用Body 塞棉花...........
根本 猴活唔想曬錢開新模做
Hea得就hea
我潛咗水都記得

地台都靚過人
iw bw個癲婆頭都唔弱
無可否認 HT 出舊屎都人衝
但呢到巴打心水清都知道頭雕得唔似
Iw ca 同thor 一樣雕得靚但唔太似
佢排第二 , 因為1380蚊

打開個盒果刻又係咩都無
AV1 年代都仲識塞枝外星槍比佢
今次一把電槍 幾條百力枝.........仲要Barbie玩具咁.........
唔係為左齊iw全條line既話我真係唔會比錢

都唔明 , CA 同 BW 前前後後都出左咁多次 , 咁仲係咁...............
( IW BW , HT系列第六隻BW )
基本上hottoys出得女頭加植髮都係炒硬車
你用成本黎計
似 同 神似 又唔同級數
今年個頭真係神似既 , 個人認為暫時三隻都係SW
伯爵 , Darth Maul 同 Yoda

同埋john wick個頭我覺得幾假............可能無咩電影版長髮又飄又油既感覺......
不過佢既訂價真係 買 槍送人...........
三把手槍三把大槍 ( 全部可以換彈夾 , shot gun 可以入子彈 )
金幣 , 血印 , 甜品 , 木盒仔 , fucking pencil 仲有埋背境板

你上淘寶買套全黑西裝都 300蚊

佢加埋先 15xx

派Stan lee 未
派antman未
派bucky未
派cm未
派mk7未
派HULKBUSTER味
重有食屎超人
IronGG 多件過iw CA , 可動性又高過佢 又平過佢
究竟點樣差D ?

膠衫果D 摺痕 不可抗力o黎 , 一係做關節位囉 好無 ?
痴撚線 你敢唔敢想像咁樣賣$1630 我有儲開star wars都唔屌
普版全餐減價都無人屌 認真
見到呢隻1630...........我突然好想買白兵........11xx
16xx 玩2隻
唔好諗了 你諗吓stormtroopers個地台加個識著燈嘅背景利 有兩隻 好撚驚變黃
不要再說了..............
白兵一係唔買一係半打.........

窮啊
一個垃圾筒
甩色呢?
紅色irongg 出得好好喎
16xx 玩2隻 地台又靚 咁抵重唔衝?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞