被自殺證據確鑿 有人已經幫我地fact check咗

1978 回覆
4120 Like 37 Dislike
Push
CNN 想搵人訪問
1)喺新屋嶺被拘留過/見過入面情況嘅人
2)被捕+拘留嘅青年嘅家人/朋友
訪問可以匿名,遮樣,變聲 (電視用)或者透過電話/email/TG/WhatsApp (文章用)
可聯絡 Rebecca @bextables (佢會俾記者證你睇,確認身份)

CNN is interested in talking to anyone (on or off the record) who has been held in or has seen the Sun Uk Lin detention center. Also, we are hoping to find the families or friends of the young protesters currently being held in juvenile detention centres. For a TV and digital piece. 100% anonymous/unidentified interviews are fine. Please contact Rebecca @bextables (she will show you her press ID for security)

#國際關注
推 有多D DATA
就愈令人信服

大量DATA絕對可以反映事實
Pish
推 終於有人整理 多謝手足
有鏡頭影住都打成咁 入面真係打死左呀 輪姦左呀
開個民間偵查小組,都敢滅口,咪姐係製造核彈囉。

你無可能話佢自殺,亦都無可能全部一次過意外整死晒,真係敢郁你嘅,咪大條道理指控政府囉!! 唔駛下下玩陰謀論,話好有可疑,攪到真係有事嘅時候狼來了嘅!!

被強姦又係,話受害人唔會出嚟,咁一定咩都証明唔到個喎,雖然好有可疑,單係無証無據,剩係屈人冇意思個喎。 如果單憑懷疑,就要大家作出嚴重ge反抗,不如相信果個,率先攪掂,政府高層,popo高層,成立臨時政府咪得囉。自己又唔做,憑D陰謀論要其他人,點點點有意思咩!?剩係識諷刺人,「就算死左人,都唔會做任何野」,製造矛盾,根本一D意思都冇。真係要抗爭成功,根本唔需要幾百萬人,而係要唔怕死,唔怕見血嘅人,攪掂對方高層,接管政府就夠。 成日煽動人必需要,為死者,強姦受害人做D咩,簡直令人惡心,自己都係果D人。

如果認為真係發生緊,而囉唔到証據ge, 「每個人都記住,下次發生喺自己身上果時,自己親身做人証」咪得囉。 如果自己不恨成為強姦受害人ge,就下定決心,出嚟公佈。 唔好諗住人地一定咁易洗得走晒D証據先得ga,除非你死左,如果唔係,大把佢冇留意到嘅証據留低,只要你肯講出嚟。唔好同我講,講出嚟驚比人殺,我想講,你唔講出嚟,更加易比人殺,死左都冇人知,冇人幫你報到仇。至於被自殺ge問題,就留多D線索比親朋戚友,信念堅強D,甚至簽左不自殺承諾書先去發夢,咁有事嘅時候先有真憑實據ga ma.

可能你會覺得要死左先做到証明,咁咪好唔抵,我只可以講,呢個係文明世界嘅Trust。 你唔能夠人為懷疑身邊有殺人犯,而殺晒隔離所有人。呢種做法,只會令文明墮落。
我明你講緊傳媒會選擇性報導佢地認為有新聞價值嘅嚟報
但無可否認嘅一樣嘢係最近嘅自殺案
好多都有可疑
仲要多咗咁多浮屍案
亦有可能我地大家近期都好敏感先會放大咗件事

但就凈係講最近發生嘅呢單
大家入去睇吓就會覺得疑點重重
死者證實咗係831太子站失縱者之一
https://m.facebook.com/100018594908581/posts/443576239605536?sfns=mo

利申 我只係一個搬運工
有數據要推
暫時唔應該推被自殺 一步一步 應該搵多d新屋嶺受害者出黎講野 證明黑警過份使用暴力先
push
好乸恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞