被自殺證據確鑿 有人已經幫我地fact check咗

1978 回覆
4120 Like 37 Dislike
唔知有無手足都會咁懷疑

被自殺個案喺大陸屢見不鮮,既然大陸撐腰,喺香港執行呢套惡行,有可能由國安或者特務製造自殺場景?

雖然警隊已經敗壞不堪,但始終香港警犬喺呢方面未算做慣做熟,涉及嘅人越多可能越易壞事

當然警方喺件事有一定角色,例如安排少量熟悉香港環境同生活習慣嘅中高層去俾意見、同特務合作協調行動,而最高層就落order叫相關環頭調查隊唔使點查,中高層跟劇本寫調查報告

中高層或以上最易控制,一方面啲人無咁豬,二來佢哋晉升空間大,隨之而來嘅金錢同權力回報對佢哋都十分吸引,有充分誘因同流合污
咁叫fc? 數字就證據?
push
Push
大冷氣所以令到啲屍體血液凝固 所以無血?
五大訴求!缺一不可!
不割蓆!不指責!不分化!絕不離場!
不完美,可接受,再努力!

有關fact checked,只要有7-8成信心我就信了
https://lih.kg/1576071
殺人放火金腰帶 香港已經變得好唔安全
有用資訊 推
條屍可以假身分 ac又偷埋 轉頭話著咗草 屋企未必有上連登 文宣可能要問問有冇人個仔係咁樣 千析唔好報警 教佢地聯絡記者 幫佢地上連登 又或者偷到d電話睇gps紀錄
老老實實上個月好多企跳都係夜晚
通常夜晚先會諗唔開
五大訴求!缺一不可!
不割蓆!不指責!不分化!絕不離場!
不完美,可接受,再努力!

有關fact checked,只要有7-8成信心我就信了
https://lih.kg/1576071
屌你老母 臭閪 推呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞