[實況][劇透]寵物小精靈 太陽&月亮(10)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
就算因為見到小智終於拎冠而產生一啲感動嘅感覺
都會因為即刻諗起卡洛斯聯盟亞軍智鬧劇而俾失望、憤怒、咒罵藤田死全家等等嘅負面感覺瞬間蓋過哂
去百度寵物小精靈吧會仲感動啲喎
同拎阿狗D飛機杯有咩分別
睇完好嬲, 用2隻垃圾寵+比卡超贏個3v3鄉下杯就叫冠軍
真係小智同比卡超自己都完全唔覺興奮
百度寵物小精靈吧:
你依啲叫假粉
youtube有個咩RT講得幾好但係唔知大陸定台灣 唔post上黎 大家可以睇下
巴哈: 唔感動唔支持日月既都係雲觀眾
班台仔同支那賤蛆話唔支持日月幼兒向低齡畫風就即係假粉,黑子
睇完,幾認同佢講尖石攻擊太濫,臨尾直接咬爛尖石太隨便

結果俾班死忠話佢係日月黑
Xyz後重可以覺得咩感動真係冇野好講
百度寵物小精靈吧班支那賤蛆大把感動野講
果日睇完直播已經一直講呢兩個問題唔係話日月奪冠就屌 係真係太hea
想再問下對戰開拓區係邊季邊集?
我記得係咪打嬴急凍鳥個篇
好多集架喎
好似係超世代135集,當年睇左n次
唔緊要 想睇返晒

好想屌9班垃圾台仔,真係唔明XY做錯D咩
根本唔講XY你SM聯盟都係差
聯盟最精彩公認應該係DP,同DP比既話你SM更加係垃圾
師兄識d野 dp聯盟好睇到癲 電擊魔獸對火猴 世紀大對決最後開猛火贏 偏偏最後比個神獸佬打爆 惡夢神 拉帝歐斯 小智打到2隻都算係咁 最後決賽個場神獸佬都係一隻惡夢神打哂

Xyz鎖血 雖然阿蘭係勁但都唔會係咁多野都唔死 bw無咩點睇

dp暫時我覺得最好睇 xyz排第二 但偏偏2個最好睇ge聯盟最後都特登整輸佢 屌出聲
我由第一集開始睇,AG 開始追live
XY完咗見倒SM 小智個樣已經當佢係一個笑話
而且今次咁樣鎖血嬴法完全唔覺得感動
DP其實除咗作畫唔及XY同埋有時單元劇情拖拖地之外真係無得輸
我到而家都覺得小光係最正女主
我都唔識排XY定DP 邊輯好啲,可能XY 好少少
DP淨係真司都贏晒
寫得最好既宿敵
十幾集黎講n編唔差啦我覺得
本生由唔鐘意寵物小精靈對打嘅思想
慢慢比小智障慢慢感化,接受到寵物小精靈對打

好似得140幾集左右 分左4編已經唔差
如果cut左一編(三雲比返七賢人控制返好似有睇頭 唔需要阪木去控制會好d)
之後直接接駁n編 咁個架構好似好好多

幾時可以重制返被消失果一/兩集出黎
打眼鏡仔直頭用埋空間戰術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞