[ONE IT]PRODUCE_X101及X1討論區(123) 我地一齊互餵杯麵啦!啊~~~~~~~~~

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
做野忙到死 上黎睇一睇開心啲
flash ugi I'm here with you同always
係尖沙咀行到就溶要睇曜b救命
我地不引戰 不分化
唔想搞到依到個氣氛唔好 吓死我
FLASHHHHH
可唔可以著返拍MV嘅衫
腹肌嗰套得唔得
u got it
96s 又黎摸下巴仔
係囉!!!!!!
果套明明係最靚

又crush
其實如果有南小飯,有啲事有hard feeling又無可厚非,因為感覺呢樣嘢唔可以控制架嘛,可能解釋返會比較好啲
唔知之前講左未
今日拎左第9個一位 music bank!
見到個post無啦啦有奇怪既風向嚇親我
明明呢度主要都係正常理性討論mode
希望大家唔好亂帶風向啦
開開心心一齊J下仔
如果有個別言論希望唔好係度咁樣
自己私下討論啦
你唔鍾意姐 仲有大把人鍾意㗎
相信大家都唔希望自己仔仔比人咁樣講既
我講返自己立場先 我係偉飯就好明顯嘅
我覺得佢地係扮得有d衰嘅 我都明白南小d fans 會覺得唔好
但偉同peak有道歉就唔應該再執著佢幾點打去呢d位
如果要捉呢d就多多都捉唔完
偉仔404一路以來係咩性格用咩態度同弟弟相處大家有目共睹 我都唔想大家會因為佢無入x1就忘記咗佢本質 好歹偉當初都係連登制作人1pick
身為偉飯我見到佢依加喺另一條花路咁成功 係會對爭議比較敏感 唔希望佢開衰咗個頭
希望有睇到呢件事嘅人都可以真正了解成件事先再評論
同意!!!!!!!!!

/FLASH/ 9th WIN

#Flash1stWin THE SHOW
#Flash2ndWin SHOW CHAMPION
#Flash3rdWin MCOUNTDOWN
#Flash4thWin MUSIC BANK
#Flash5thWin INKIGAYO
#Flash6stWin THE SHOW
#Flash7thWin MCOUNTDOWN
#Flash8thWin INKIGAYO
#Flash9thWin MUSIC BANK

我都明,就好似之前有人笑偉唱歌好似咒語咁我都會有hard feeling
頭先冇留言430兩邊都有引戰所以覆咗 嚇親大家唔好意思
呢啲嘢而家好似好大件事,但過多一日就old news,大家都係想事件可以平息嘅啫
又撒嬌想睇

我知佢地會喺日本出道,但我想像唔到牙潔唱日文,好奇秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞