[ONE IT]PRODUCE_X101及X1討論區(123) 我地一齊互餵杯麵啦!啊~~~~~~~~~

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
屌!好!撚!靚!仔 !!!!

唔係講笑 殺傷力有啲大
返工返到就死見到曜b就好返
咁你知唔知有南小粉用心臟病嚟攻擊返人?叫心臟病人去死係咪就冇問題?
而家人地都道咗歉啦 南小粉仲繼續鬧
後面有副圖係玩緊認人遊戲
你唔知頭唔知路可唔可以唔好亂批評
咩叫公開笑南小弱智 佢講出聲話南小弱智定係你覺得咋?
咁係咪可以請X1成員以後都唔好做模仿?廢事有人攞嚟黑啦
你地出咗道多fans唔代表大哂 佢地都有fans 請你注意下
搞清咗先 張相唔係特登放出嚟扮南小
而係一個睇眼認人game嚟
不過無論係點你都係覺得佢地過份架啦
特登開場fm舖排到有恥笑人環節
Goodest logic
搞翻清楚先 其實fm環節唔到李偉決定 唔係話偏幫李偉同peak 係根本成件事只係遊戲 遊戲勿認真
希望你家idol唔會有扮人扮到比人屌既一日
係啊
我曹都成日笑同扮南小 點解呢度無人覺得有問題?
係咪有風向指責x1以外成員你地就會認同?
35 定53 真係揀唔到.....
唔好意思,我想出句聲
我地上面一直都係理性討論,冇帶過仼何風向/認同指責
#430 嗰位朋友 我地都係見佢第一次留言
上邊都已經即刻有人講話係估眼game先放南小張相
我地都明白件事

其實你係咪黑粉黎?
我睇片完全無覺得佢地有笑南少弱智
你點樣解讀到佢地有笑佢弱智?定係你自己咁樣覺得?

尋晚開始講依件事
大家一直都好和平咁討論
都係想件事快d 完結
冇指責任何非x1 嘅artist
亦冇話認同x1 member 可以模仿南小
(做咩我曹毛啦啦被帶出場唔關呀曹事呀cry)
靚到
唔好將自己解讀到嘅野強加喺人地度
呢個係主辦安排嘅環節 唔覺得有咩問題 更加睇唔到有任何恥笑嘅成份
了解清楚成件事先好鬧人

hidden 姐終於求到票入場
今朝見佢仲求緊飛

到我po 唔到相
屌啊!!!!!!!
多謝你 我知你明白的
我都覺得嗰位朋友有心引戰 見佢2個post都覆晒
btw 班仔著返上mcountdown debut stage 套衫...
睇黎真係資金短缺
唱左咩歌 好想睇片啊 有冇live
勁!撚!正!!!!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞