用緊iPhone 7既會唔會換機

372 回覆
15 Like 224 Dislike
6s唔知換唔換好
用咗你唔覺
唔知iOS13可以令Haptic Touch做得返幾多成3D Touch嘅嘢啦⋯⋯
啲大陸仔唔撚識英文 i7 iwatch
i佢老母咩
聽到就想屌
正因為咁 唔知xs定11oro好
大陸人係叫蘋果7、i-watch
而家用緊i8 ,有陣時突然間用用下自動關機,有冇兄弟知咩事?
出咗11之後去問咗 apple話trade得一千
ios13有冇咩新突破?因為3d touch而買xs會唔會好不智
3d touch 一年都唔知用唔用到十次
用咗你唔覺
唔知iOS13可以令Haptic Touch做得返幾多成3D Touch嘅嘢啦⋯⋯
正因為咁 唔知xs定11o中pro好
不推文呀 dls
same
我過咗保養,拎咗去3c 個度整,整咗1000
agree 曾經好反智咁考慮7換8
same here 爆咗mon 最後換返8
咁新機幾時有?
唔得
唔會呀,我都買咗
覺得xs 已經夠做
Pro就係plus mon size 岩岩好
計mon更加無可能7+換11
7+ 1080p 降格去11 720P?
只係唔知haptic touch有幾多3d touch做到既野
7plus128定8plus128 好
利申:用緊7plus32
問過藍精靈 iPhone trade in係要現場檢查完部機

佢再即刻俾個discount價你出新手機

只限一換一 手機先係咁 換唔到gift card

所以網上一早pre order俾左錢果啲係做唔到trade in

iPad MacBook 果啲就無呢個限制 可以換gift card

見好多人誤會左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞