用緊iPhone 7既會唔會換機

372 回覆
15 Like 224 Dislike
你望個mon多啲定望個鏡頭多啲?
11都係雙鏡頭..
問過要連mon換 好似二千幾
我頭批撞正數據機一齊壞免費換咗翻新機
想問巴打 換舊電去返apple換,定還是去啲 普通手機鋪到換?
7plus 電唔得
喇叭壞左一邊
其他仲好好
不過三年係時候換下
真係 唔知點解會咁
但部機仲係好快好順
Apple 好似功能正常就trade到
出面肯定會扣幾舊水
鏡頭
我個部lag撚到有時轉keyboard都會彈app
依家換電都只係三百幾點解唔去apple換
只係覺得xs係最後一部機有3d touch
我都係啞黑iphone7
遲手,用左兩年左右
唔打機真係好暢
好糾結
係 扣扣埋埋就等於apple個回收價
基本上有乜野壞都係俾apple整,俾貴啲買個安全都要啦 喺啲街鋪整你俾人換晒啲原廠零件你都唔知
手細就細Pro,大Pro即係Xs Max咁大,單手跟本用唔到,7Plus單手揸機手指都仲勉強掂到芒嘅四邊,新UI個control center要喺右上角掃落嚟,大Pro單手好難用,就算11/XR都已經難用。
好矛盾
不過遲下都會慣 當初出咗7冇3.5都唔慣
no service?我都好想中
冇興趣 部機仲好快
寧願正正經經買相機

斷斷續續搞咗好多次先肯隊落電腦check
我部Jet Black 7Plus除咗SIM tray條O-ring鬆咗同機身邊位有一忽甩咗漆之外仲好精神,想換只係睇中雙卡同三鏡仲有隻防暴綠
6s plus jj
仲順暢打到機又無咩大問題
諗住下年先換support 5g果部
有無反但真係好少拎,除咗有大單嘢或者演唱會要影。
依家雙修部U12+已經90%取代咗相機
其實我係6s 用開藍牙耳機我覺得冇乜野
有期我都試過 一日幾次no service 但佢又唔係全日係咁都唔知點同佢講整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞