【震驚七十億人!!】G20團隊呈獻:連登眾籌熱烈祝賀中国70大壽!

5001 回覆
5301 Like 27 Dislike
各位巴絲大家好,好快就到最偉大嘅中国七十歲大壽喇!
是咪好期待好興奮呢?!

港共以為動議撤回送中條例就可以令香港人收貨,但係當我地見到太子站新屋嶺咁多無法無天嘅警暴制度完全崩壞,我地就知道

香港人絕對唔可以放棄!!

政府一直無正面回應警暴事件,早幾日仲叫美國唔好插手;點解呀?

因為佢驚,驚落中共面!!!

既然係咁,連登作為全香港最愛国嘅討論區,一眾巴絲無理由唔做返啲嘢向強国表達濃濃情意

所以我地G20團隊決定:
強国大壽,賀佢老母!

其實之前一直都留意到好多愛国連登仔想幫強国大肆慶生,依家我地已經準備好了!!!

就等我地以眾籌集資嘅方式去為大家最敬愛、最偉大嘅中国
登一系列祝賀廣告慶生!

為咗可以充分表達我地嘅心意,祝賀廣告會登上各大網上平台及外國報章

由於國際上越嚟越多登報(政府都玩埋一份),所以我地希望呢次計劃都成為全香港人嘅一次表態,無論捐款係多定少,每筆捐款都係一個聲音!

事不宜遲,眾籌網址在此:
https://gogetfunding.com/g20celebratemotherbirthday/

希望大家一齊推爆佢,將連登嘅愛国情懷傳到去全世界!!!

Between,如果有巴絲仲未睇我地上次628登報結算會計記錄可以去呢度:https://lihkg.com/thread/1497553

強国大壽,賀佢老母!
Q & A:

Q1: 是次眾籌的目的是什麼?

A: 為慶賀中国七十大壽,團隊希望製作一系列廣告登上各大社交平台、報章及網上媒體以表達香港人的心意。團隊過往的行動以登報為主,但聽取各位建議後,我們將會與數碼媒體方面專業人士作出新嘗試,敬請期待。

Q2: 上一次眾籌的會計記錄尚未發佈,現在又再開始眾籌?

A: G20 628的正式會計紀錄如上文所述經已發佈,詳細請參閱上面的網址。至於與攬炒團隊合作的819登報,基金由攬炒團隊全數管理,G20只協助登報相關之工作,相信攬炒團隊會努力整理帳目,再適時公佈。

Q3: 是次眾籌金額目標是多少?

A: 整合過往眾籌經驗所得,今次目標為大約八百萬港元。

Q4: 是次眾籌的餘款會怎麼處理?

A: 上次眾籌後有不同聲音表示希望餘款可以幫助其他組織,所以是次眾籌的餘款將捐贈予星火同盟抗爭支援。
賀佢老母咁開心一定要參加啦
Push
push
賀佢老母

出黎呀 自由閪!

五大訴求 缺一不可

賀佢老母
push ar
pudh
賀你老母
香港人最鐘意眾籌
大大力推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞