LIHKG 箍牙集中討論區 17

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有冇巴絲下排中間打咗骨釘 我打咗幾日仲係好痛
想問下大家箍隠適美大約幾多錢?聽過最貴差唔多要成六萬蚊
4萬包哂
九龍灣潘瑞麟
要mok四隻牙落二粒牙釘
傳統3萬5,陶瓷粒加4000
想買下係咪正常價?
係邊間箍?箍成點?
請問有冇巴絲箍過旺角鄺社滿?
[url]嚮荃灣周x輝 箍到第7個箍 睇唔到好大變化但會感覺到啲牙郁左[/url]
唔該晒你先!
有冇人咬爛過隱適美嚿膠?邊到可以買番
有無大埔jj與絲打?
大埔邊位比較好?會跟得上心?解釋清楚?
去洗牙個時順道俾牙醫睇下。
四萬(不使剝牙)
個牙醫話係最平
傳統佢都收三萬五
巴打係邊間箍?
絲打
大埔曾醫生
不過預約佢都等左成個月
咁你不想在你的牙醫個度整?
我個牙醫無收consultant
上網睇有d巴絲去康齒堂、去中環個d整就要收consultation 可能個d係網紅店

而且我睇到有d分享係除左剝牙同覆診係好少見到牙醫、最主要見姑娘。 咁當然見牙醫好過見姑娘啦
Sor不過唔該晒你
其實我無諮詢過其他牙醫、一來在佢度洗牙、二黎我家人都係佢整

佢好鬼多客人、同一間診所另一位女牙醫拍烏蠅

我諗佢客多應該係可靠的指標
不過剛開始問多佢兩句好似hea答咁
講真俾咁大舊錢唔驚就假
所以幾煩都好一定要自己煩到佢死
洗牙都$550
補一隻牙都$580

咁我睇定左這個牙醫而我父母都有幫襯、所以唔搵第二個了本身是死毒女、而且想有安全感搵左第二個又唔信點咁

最初佢開價45000、跟住我爸同佢講到40000(毒女on on下唔識講價)。 咁見四萬應該是咁上下就OK

要戴30個牙套、下個月就戴第一副
https://nianiawu.blog/

睇下這位絲打的網誌、可能幫到你、睇完我都了解左、安心左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞