【 突發】和理塞 商場篇 終於出爐!922第一彈約定你

818 回覆
941 Like 22 Dislike
自6月反送中以來, 無恥黨鐵同各大商界先後向​中共政權跪低​, 罪狀如下:

1. 黨鐵不斷配合政府及克警,開始響示威地區預早關閉車站及暫停服務。

2. 縱容831太子站警暴無差別恐襲事件,及後更意圖隱瞞真相,拒絕公開CCTV。

3. 商界作為逃犯條例修訂撤回的既得利益者,竟背棄港人,食人血饅頭,發表聲明為林鄭及警隊護航。

4. 新鴻基旗下之新城市廣場,在714沙田遊行中,容許防暴警察進入商場驅趕市民,爆發激烈衝突,及後更被爆出容許警方查閱商場之CCTV。

黨鐵同新鴻基等商界, 背棄市民,助紂為虐,必需付出沉重代價! 我地令到佢地肉痛,令到佢地利益受損!

咁黨鐵最撚賺錢係咩啊?香港最貴係咩呀?係租金呀!!!
黨鐵既​車站商務​和​物業租貸舊年賺撚左100 億元,​SHK嘅香港區總租金在2018-2019年賺撚埋右185.6億!
即係話咩?只要搞到佢地既商場​成日開唔到舖, 做唔到生意, 又或者淨睇唔買野, 罷買罷消費​, 打擊黨鐵同商界,要佢地附出代價!!!
當然作為長期抗爭, 我地既不合作行動​只係剛剛開始,仲會陸續有黎!​ 勇武為我地犧牲左咁多, 鍵盤戰士,和理非一齊企出黎啦! 一次過對準兩大仆街機構, ​黨鐵同新鴻基!!
9月22日, 沙田見!!!

出黎呀 自由閪!

五大訴求 缺一不可

沙田有表示支持亦都會出席
TUI
沙田柚
榮譽歸於香港
新東代表到!
推!!
希望大家既熱誠唔好熄滅
死黨鐵, 今次你仲唔扑街
罷罷罷,夜晚唱根本影響唔到商場
搞商場諗得過
我就唔信佢出禁制令啦
出禁制令就大家都唔會去
補返個TG Channel

https://t.me/joinchat/AAAAAEgVehN8bY_NbBDM8g

光復香港!時代革命!
去商場歎下冷氣 行下街 破壞力大過破壞mtr站 畫面又好睇 最重要係安全
和理非式攻勢 岩曬優雅既香港人
P牌仔都支持下
下Mtr封站決定係 管理層,管理層都係為左利益咁做
最左右到管理層既係股東
Mtr物業部係mtr最賺錢部門
phsn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞