[細思極恐]再有人被被殺

738 回覆
1756 Like 12 Dislike
其實我都覺 點解冇同事/同學/fd出黎話有人失蹤
但咁多自殺/浮屍又真係好玄
但我信黑警一定有殺人
推 佢地仲要害死幾多人先收手
滅晒口就無家屬攞太子cctv
The FIVE demands of the protest

1. Full withdrawal of the extradition bill

2. A commission of inquiry into alleged police brutality

3. Retracting the classification of protesters as “rioters”

4. Amnesty for arrested protesters

5. Dual universal suffrage, meaning for both the Legislative Council and
the Chief Executive

FIVE DEMANDS,
NOT ONE LESS.
LIBERATE HONG KONG,
REVOLUTION OF OUR TIMES

撇除政府問題,淨係計警隊,再淨係計721 85 811 新屋嶺 CCTV直送 831,已經夠哂理由比示威者做任何野,包括以武制暴 以眼還眼 百倍奉還

重申七一宣言,立即實行雙普選,推翻港共政權

「勇武派」、「和理非」係角色,唔係派系,理念一致,只係手法不同

唔係仇警,但大家一定要清楚知道點解要清算警隊。警暴(濫捕、濫告、不依法規)係暴政一部分,唔全面改革警隊、監警制度,只會令目前同將來爭取雙普選更加舉步維艱

#五大訴求 缺一不可
#唔撤就罷
#罷工罷巿罷買罷課
#我係香港人
#我參與全港四罷
#各區集會
#出核彈麻包袋都唔割蓆
#直至政府跪低
#重組警隊 刑事追究 改革監警制度
#永遠不光顧荃灣北角元朗商戶
#抵制一切紅媒相關商業活動
#抵制一切鐵路沿線所有商戶
之前我都話要留意便裝popo
佢地半夜入屋村一定有古怪
憑心而論,最近自殺案好多,又好多人話無聽到聲響,然後又係做法事朋友FC消防匿名舉報,但係偏偏就無一個有懷疑個案既身份提供(即係提供懷疑死者名字,個人資料等等)

暫時都只可以認為因為831太子站入面警犬痴鳩左不停打人所以CCTV唔公佈
死者年齡?
CCTV
新聞跳樓第一時間會開 年齡
其實有冇可以搵到被拘捕既名單
再搵埋最近死亡名單
對對佢
唔好ff,9成企狗果邊
經過九龍灣強姦lan線自殺仲未知?
聽過人跳樓會超大聲 ,同埋有慘叫
就算再無聲都總人街坊發現大叫

之前見過 ,會有軍裝來蓋住條屍
同埋會守住條屍 等救護來
救護走左都係軍裝去拎資料

呢獲無街坊知 ,CID 處理
同平時都會公佈有無遺書 ,為咩自殺之類
極有可疑
家人親屬俾人滅口 咁家人親屬既朋友又會俾人滅口? 香港咁細真係好難完全滅聲講真
push

黑警爪牙大到
FACT CHECK左未

有無圖/片

係真既話真係好撚可疑

唔可以冷處理
CCTV!CCTV!CCTV!
最可疑係一個懷疑身份都無
同完全無家屬出來講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞