「正視聽」逐點反駁高級五毛龍蝦秋田犬話iPhone有後門

228 回覆
521 Like 13 Dislike
得大陸iCloud acc會直上雲貴州
已經兩年前,確認過

香港人記性係咪咁差

五大訴求,缺一不可
利申:iPhone 3GS用到iPhone X嘅蘋果迷,下次買會iPhone會去日本買

無人講過形號只代表4G頻譜,事實上係有其他Hardware嘅分別,例如上年香港版同中國版大機嘅雙SIM,或者日本版嘅影相一定要有聲

所以中國版有後門一啲都唔奇,拆機嘅人大多數唔識認真睇,你可以上YouTube搵搵有幾多段拆機片係拆開咗iPhone X嘅雙底板,得一兩段會拆。加上iOS close source,特登為一個形號嘅iPhone加後門根本無人會知,蘋果產品雖然好但絕對係一間奶共公司,唔好以為佢做唔出

所有SIM卡通話同位置當地政府一定搵到,ESIM被ban係因為蘋果唔肯同佢做實名登記

iPhone 7開始中國根本日日有大貨,但香港版一樣炒到貴過中國千幾(雖然炒iPhone唔係淨係得中國人炒,台灣同中東都好大需求),平啲根本唔係原因,如果平啲係原因中國人就唔會死落嚟買奶粉啦

再加上原本香港形號同中國形號係有分別,一向一樣無所謂,突然取消就唔得,呢個係原則問題,咁都接受就唔好講咩時代革命喇

佢唔出香港版我就唔喺香港買,銷量差嘅一係出返香港版,一係唔好賣俾香港,反正唔會係後者。
又一個傻閪懶醒
不過我都唔明香港點解要跟支那賣雙sim版賣國際版咪好
低級5毛駁佢都廢撚事
又講到蘋果奶共
又話蘋果唔肯幫esim實名認證
自我矛盾
esim實名關蘋果閪事咩
正一傻閪
唔係5毛我都唔信
打咁撚大段自己作出黎既嘢
佢講左一大堆,咁實際證據個後門係邊?
你鍾意點用咪點用lo
on99
請比實際證據出黎,唔該!
google唔奶共,你坐左幾耐啊
淨係講近期,youtube有廣告抹黑義士
你入返去坐啦,個世界發生咩事你咩都唔知
push
得啦知啦
你用唔用關我閪事咩
210個就收貨
仲有成千上萬個就隻眼開隻眼閉
你奶google都奶都咁,好撚野
cctv大行期道你唔撚理
twitter fb停20萬個就真係做野啦
Google同Twitter奶唔奶共我唔知
但一定唔係咩唔作惡嘅公司
兩間都係收哂promotion嘅錢
但俾外國人廣泛討論先有行動

啲老外雖然有讚佢地,但都屌佢地多少都已經賺咗錢
真香港人眼晴唔該雪亮啲
唔好外國公司做少少好事就咁開心
on 9 咁你無實際證據小米有後門啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞