救護朋友千字文踢爆消防謊言

1351 回覆
1900 Like 7 Dislike
推!!!
勇武走得太前,做人要有公關!
文宣多一個就好多!連儂牆要人!
一場抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;

每日任務:
1. 幫襯良心小店
2. 抵制「邪惡」「無良」的商戶,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
3. 安全之下,免費港鐵;二人同遊,一人免費;買平飛;長者八達通
4. 夜晚十點?九點?吶喊!!!(fact checking)
5. 做運動,身體健康,鬥長命
6. 每日一post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest #Chinazi
#FreeHongKong #HongKongProtests
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
7. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
8. 保持獨立思考,分析能力level up,抵抗fake news/ rumour ,五毛分化post

每星期任務:
1. 低消費,高儲蓄;罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣,輸出革命思想

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股,MPF都買美股
2. 搵多一個人參與
3. 關心社會事務,做陪審員、派傳單、放映會
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
唧牙膏一個一個大話踢爆佢
push
屌,真係死撚左人
推!
希望係炒車⋯
樓主唔好意思借個位

請大家睇埋

消防見死不救 !!!
https://lih.kg/1558042

比五毛負評咗沉底

消防有分包庇 與殺人犯為伍!!!
真係要推
新屋嶺有強姦
太子有死人
815英領
唔希望消防都有染紅既一日
仲有邊個可以保護香港人
推呀!!
我又quote下同一巴打原post內容啦

https://lih.kg/ahaNAqU

原post :
推斷: 其實消防一早到左,而當時第一個及第二個懷疑失蹤者根本仲清醒行得走得。係消防到左後佢地先俾人懷疑打死同嚇死,消防係月台內都見死不救。直至11:30先開始數人。大膽假設佢地喺係11:10至11:30期間出事,所以消防先話11:30開始進入及數人。

義士開始被打時係記者走哂之後, 得返黑警 港鐵員工 同 消防丫!!!!!!!!
你屌得港鐵同謀合污, 咁消防呢?
消防今次係見死不救加夾口供!!!!!!!
831記者會女義士話嘔白泡義士被打至少半個鐘,即係消防在場啦..........

見死不救 !!!!!!!睇黑警打完就拖走!!!
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞