真心, 篤灰熱線呢單野一定要推上國際,完全係現代文革

627 回覆
2884 Like 7 Dislike
Push
Tui
重演文革
我一早已經話藍絲一定朋友都冇得做

仲未unfriend第日比人告你係絕對抵撚死
PPRB announced in their press conference that 10 anti-violence hotlines will be launched for citizens to report violent or unjust events. Many are afraid the hotlines is only a platform for government supporters to leak information of protesters and to perpetuate white terror.
現代文革
基本上班狗出得呢招預左你班友一定會send gay圖or藍絲相去轟炸佢
而佢地亦都一定有filter去搵到底邊啲係佢地眼中嘅「曱甴」
而caption肯撚定係其中一項filter
基本上你caption打721 藍絲 廢老 可能連砍人都會直接filter走
所以如果連登仔要用太空卡加太空機炸佢個wtsapp嘅話
唔該caption打埋啲咩曱甴 暴徒 黑衣 跳閘 破壞公物等等藍絲經常用嘅terms嚟混淆班狗視聽

利申 9up
推呀屌
又係考驗演技既時候
Push
唔使考
求其fb入個藍絲群有一堆你抄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞