連登巴打髮型對決 油頭vs日系

126 回覆
51 Like 166 Dislike
Why not both?
Why not both?

對決根本就無謂
油頭呢個terms好撚柒

油頭fans

你遮黎做乜 遮上唔遮下

剪個頭髮都影咁多張相

肯定覺得自己好靚仔
香港咁既天氣
gel日系頭真係好難頂
露額點都舒服d
香港咁既天氣
gel日系頭真係好難頂
露額點都舒服d

鬥舒服咩

我係類似呢種 應該當邊一派?
(天生頭髮淺色 連顏色都似)

同你差唔多
但有時前面個啲會dur dur 地
頭髮軟唔夠硬

香港有

即係香港人on9

其實點叫真係冇乜問題
唔洗下下跟鬼佬既
all back都算係香港特色

而家就係講所謂all back都有好多種
比比鳥頭賭神頭碧咸頭郭富城頭
邊個係富香港特色既all back?定你眼中全部一樣[/quote]
香港比較大路既係undercut,side-part
主要係周柏豪既「比比鳥頭」hit起,但日日gel同一款,始終會悶,所以先會開始有油頭hit起,呢個就係香港對all back既定義
我又唔覺得呢個team有乜on9
正如有人想整個all back頭,你第一時間都唔會覺得佢係想整Mohawk/Quiff啦,點解?因為唔興囉

香港有

即係香港人on9

其實點叫真係冇乜問題
唔洗下下跟鬼佬既

邊個係富香港特色既all back?定你眼中全部一樣

主要係周柏豪既「比比鳥頭」hit起,但日日gel同一款,始終會悶,所以先會開始有油頭hit起,呢個就係香港對all back既定義
正如有人想整個all back頭,你第一時間都唔會覺得佢係想整Mohawk/Quiff啦,點解?因為唔興囉[/quote]
其實個標題應該要改成歐美vs日系咁會好d
香港咁既天氣
gel日系頭真係好難頂
露額點都舒服d

鬥舒服咩

剪日系
鬥柒咩
香港咁既天氣
gel日系頭真係好難頂
露額點都舒服d

鬥舒服咩

剪日系
鬥柒咩

日系領先

油頭fans

你遮黎做乜 遮上唔遮下

剪個頭髮都影咁多張相

肯定覺得自己好靚仔

笑而不語
香港咁既天氣
gel日系頭真係好難頂
露額點都舒服d

鬥舒服咩

剪日系
鬥柒咩

日系領先

到而家都唔知呢個po係鬥柒定鬥型

香港有

即係香港人on9

其實點叫真係冇乜問題
唔洗下下跟鬼佬既

邊個係富香港特色既all back?定你眼中全部一樣

正如有人想整個all back頭,你第一時間都唔會覺得佢係想整Mohawk/Quiff啦,點解?因為唔興囉

其實個標題應該要改成歐美vs日系咁會好d

歐美VS日韓,某程度上韓式係源自日本
香港咁既天氣
gel日系頭真係好難頂
露額點都舒服d

鬥舒服咩

剪日系
鬥柒咩

日系領先

香港男仔整油頭有種面目可憎既感覺 都係鐘意有陰多d
香港咁既天氣
gel日系頭真係好難頂
露額點都舒服d

鬥舒服咩

剪日系
鬥柒咩

日系領先

睇正負評啦 輸撚左又唔應
日系好撚柒
日系好撚柒

日系唔柒 但好難整得好
日系好撚柒

日系唔柒 但好難整得好

算吧啦⋯⋯你同啲井底人講 晒氣呀巴打
講柒都唔及得香港人果種複製人剷青頭柒
香港咁潮濕好難gel日系
好心樣靚/型先好gel油頭啦
柒頭整完咪柒上加柒

呢幾類型既頭都幾型, 不過好似好少見

人地鬼佬訓醒就己經咁

平時d地盤佬粒住頂安全帽,一收工個頭基本上個個都係咁,型唔型未又係睇樣

呢個真
連登邊樣受歡迎,就係等於普世價值觀既柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞